perjantai 28. marraskuuta 2008

Talvi, tule takaisin!

Vettä sataa, sulaa ja ryöppyää. Ilmeisesti Päijänne on täynnä, koska meidän voimalaitossillalta aukesi näin mahtava näky. Aika harvoin näkee laskettavan vettä patoporteista. Tämä oli kolmas kerta kymmeneen vuoteen, kun minä satuin sillalle oikeaan aikaan. Nyt portti oli melko maltillisesti auki, mutta silti näky ja meteli on vaikuttava.
Aika hyisen näköinen on Kymi marraskuussa.

Olemme kovasti puuhastelleet kaikenlaista.

Jouluvaloja on viritelty pihaan, huollettu kenkiä, ihasteltu hyasintteja, siirrelty huonekaluja ja tyynyjä eestaas, imuroitu, pyyhitty pölyä, tehty lumilinna (joka nyt sulaa) ja torjuttu ihmeellistä vatsatautia melko onnistuneesti.
Niin ja äsken koottiin uusi nukketalo, joka vaati päästä mukaani Hong Kongista. Illalla on joulukauden avajaiset: kulkue, joulupukki ja ilotulitusta! Huomenna firman pikkujoulut ja maanantaina seminaariristeily Tukholmaan. Tukka on siis ihan putkella....

2 kommenttia:

hanna kirjoitti...

Talvi voisi munkin puolesta tulla takaisin!!!

Komea kuitenkin tuo vedenpaljous ja kuohunta teilläpäin.

Minäkin ostin ekat hyasintit tänään - mulle kun ei sitä joulunodotusta oikeen ilman tuoksuvia hyasintteja tule.

Mukavaa viikonloppua.

jori kirjoitti...

Hellouu Sanni pitkästä aikaa. Täällä on satanut niin vietävästi ja talvi paennut, että harkitsen veneen hankintaa sekä sukelluspuvun tai niin kuin päivän sanomalehdessä oli niin sukeltajienvanhainkotiin siirtymistä. Meillä on taas niin julmettu lavastusprokkis käynnissä, ettei tahdo malttaa bloggailla. Anarkistinen Punk Peppi - jes ja vähän kapinaa kehiin. Kirjoittelehan kuulumisia =)