torstai 6. elokuuta 2009

Linjat pyöristyvät...

..puutarhurilla herkuttelemalla ja puutarhassa kanttausvehkeellä. Daaliat puhkeilevat kukkaan ja kärhöt ilahduttavat ihanilla kukillaaan.

Monet kärhöistäni ovat niin nuoria, ettei valtavaa kukkamerta vielä ole syntynyt. Yksi kauneimmista on mielestäni tämä Södertälje, josta tässä melko huono kuva.

Kuvassa oikella on uusi istutusalue odottamassa uusia kärhöjä.

Linjojen pyöristymisestä lisää kuvia alla...

Kivikkokasvialueeseeni mahtuu vielä monta uutuutta lisää. Tästä kaivoin pois sitä kamalaa aaltomuovitekelettä.

Myös uutta istutusaluetta on syntynyt. Kantatut reunat antavat aivan erilaisen vaikutelman koko puutarhasta. Olen aivan koukussa koko touhuun...

4 kommenttia:

sariw kirjoitti...

Kauniita näkymiä puutarhassasi. Minäkin olen aivan hurahtanut reunojen kanttaukseen, olen ollut jo monta vuotta. Nuo kantatut reunat pysyvät siisteinä tosi pitkään : )

pioni kirjoitti...

Alkaa kuulostaa siltä että pitänee minunkin kokeilla tuota kanttausta;)

tero.rantaruikka kirjoitti...

Hei!
Olemme koonneet Huiskulan sivuille listan suomalaisista puutarhablogeista ja sivusi on mukana tässä joukossa. Etsimme samalla myös vuoden 2009 parasta puutarhabloggaajaa.

Voit käydä tutustumassa kerämäämme blogilistaan ja äänestää omaa suosikkiasi. Halutessasi voit myös kertoa kilpailusta blogissasi ja imuroida bannerin houkutellaksesi lukijoitasi äänestämään juuri sinua.

Vuoden paras blogi palkitaan tammikussa huippuluokan Canon digipokkarilla ja äänestäjät voivat myös osallistua kukkapalkintojen arvontaan.

Löydät blogikisan sivun ja bannerit osoitteesta www.huiskula.fi/blogit

Aurinkoista syksyä hienon harrastuksesi parissa.

Terveisin
Huiskulan väki

quu kirjoitti...

Kukkuu Sannukka :) Miten on alkusyksy sujunut ja miten on projektit edennyt? Täällä odotetaan innokkaana kuvapäivityksiä, vaikken aina kommentoikaan. Jotenkin tuntuu, että aika ei riitä mihinkään.

Mulla loppui työtkin maanantaina, että nythän sitä aikaa on ja on.. kovasti tänän siivonnut ja pyykännyt. Huomenna varmaan ole mitään tekemistä :D

Terkkuja sinne!