maanantai 5. huhtikuuta 2010

Kotona vain

Pääsiäinen on ollut todella leppoisa. Mihinkään ei ole ollut kiire. Koko ajan on tietysti hieman huono omatunto rästipaperitöistä, mutta olen sitkeästi päättänyt aloittaa ne vasta huomenna.
Lapsi voittaa jostain syystä minut aina Afrikan tähdessä. Annoin sen tehdä lottorivinkin. Pitääkin tarkistaa kuponki. Piirsin haaveeni kasvihuoneen taas kerran paperille. Pulpettimallisen, takaseinästään tiilisen, semmoisen, jossa on paikka pikku-tulisijallekin. Siihen juurikin sen lottovoiton tarvitsen.

Löysin lehdestä kauniita tapetteja ja iski kauhea värikaipuu. Mietin, että jos pikku-huoneista tapetoisi yhdet seinät vain, ihan kokeeksi, vaikka tällä toisen. saahan sen sitten pois ja valkoiseksi taas jos kyse on jostain hetkellisestä mielenhäiriöstä.
Otin ikkunan läpi kuvan lohduttomasta lehmusalueesta. Ulkoilimme pihan siivouksen merkeissä tunteja. Sanoin, että olen aina niin tykännyt tästä puusta, mutta nyt vihaan sitä. Sotku on kauhea. Alue näyttää kaljulta ja omituiselta. Sähkötolppa on pokki ja harustettu kiinni rungon kaatuneeseen osaan. Sähköfirman miehet vaihtavat tolpan ties koska. Siihen asti tilanne on tuollainen.

Mitä tapahtuu tälle?
Nämä ovat ainakin mennyttä. Toivon , että ehdin kaivaa kärhöistä edes osan talteen ennen kuin tolpanuusijat tulevat. Jos en ole paikalla silloin, he tuskin tunnistavat kuolanpionin, kärhön tai särkyneensydämen alkuja.
Hemmottelin itseäni ja ostin nettikaupasta järjestelmäkameran. Joudun varmasti jollekin kurssille sen kanssa. Se on Sonyn Alpha DSLR-A550Y, haaveilin sen ostamisesta kuukausia. Minulla ei ole mitään käsitystä järjestelmäkameroista.
Kohta varmaan on, edes pieni :)

AINIIN: Pihalla oli Mustarastas

Editing in english: I noticed I still have some foreigner readers. So I have a reason to start writing in english again. In this post I was wondering about the space that my beautiful linden (lime tree) left. That about hundred year old tree just felt down in a one night!? It was a leaf roof to my main shade area and I really need to make some changes and plans. Easter was lovely. Spring is here. Still much snow, but its here.

4 kommenttia:

Erjuska kirjoitti...

Hei. Kivan tapetin olet löytänyt - tulee kesä ja aurinko mieleen.

Sivusi ovat kivat - käyn niitä aina ahkerasti lukemassa.

Mukavaa viikonalkua Sinulle : )

Christine B. kirjoitti...

Seeing that first picture with the gleaming white slipcover is a great reminder for me. Must wash my white slipcovers!!

Christine in Alaska

tina kirjoitti...

Ihana lämmin ja pirteä tapetti! Lopputuloksesta voisin kuvitella tulevan aika hienon. Mulla kanssa pari kuukautta vanha järkkäri, ei olla kyllä vieläkään ihan sujut. Peruskuvaaminen sujuu, mutta kaikki valotukset yms yms yms...... Joku kurssi vois tehdä poikaa.

marjamatilda kirjoitti...

Uutta kameraa mielin minäkin, mietin vaan että osaisinko sitä käyttää????