maanantai 10. toukokuuta 2010

Lucky me!


Sain äitienpäivälahjaksi kuorman multaa, siis ison kuorman. Lisäksi sain apumiehen koko eilis aamupäiväksi. Apumies urakoi pihatraktorilla koholämpöpenkin pohjakuopan. Tiedän, että apumies ei suuremmin pidä puutarhatöihini osallistumisesta. Siksikin lahja on arvokas.

Viikolla naapurin mies toi traktorin peräkärrillisen hevosen lantaa ja etukuormaajallisen hiekkaa kärhökäytäväni pohjapengerryksiin.

Olen oikea onnen myyrä.

I`m happy. Got a big, big mountain of lovely black soil for mother´s day. And helping hands for heavy working in the garden...

8 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Erinäiset maa-ainekset ja lantakasat ovat parasta, mitä puutarhuri voi itselleen toivoa, olet tosiaan onnenmyyrä!

Outi kirjoitti...

Olet totisesti! Tunnen suurta kateutta erityisesti siitä hevosenlantakasasta. :)

tina kirjoitti...

No huhhuh! Sulla on oikeen suuren maailman meininki siellä :) Jos alkaa piha ruuhkautua vempaimista ja menopeleistä, voit aina ohjata ylimääräiset meille!

marjamatilda kirjoitti...

Mahtava lahja ♥

Sanni kirjoitti...

Joo, suuren maailman, eli Kiinan. Miksiköhän sen nimi on kiinalainen kohopenkki? Löysin sen vanhingossa kirjakerhosta tulleesta kirjasta Keittiötarhan kolme vuodenaikaa.

Mies osti joskus käytettynä Avanti-koneen lumitöihin. Minä paheksuin sitä syvästi, enkä halunnut koskea koko kapineeseen. Nyt ajan sillä kuin vanha tekijä :) Sen etukauhassa siirtyvät mullat ja kivet. Naapurin isännistä on kaikenlaista hyötyä. Samainen isäntä tekee meillä tien lumityöt, häneltä saa myös haketta katteeksi, hevosenlantaa, hiekkaa ja heiniäkin, jos sattuu olemaan niin sekopäinen emäntä, että hankkii jotain kesälampaita. Toinen isäntä kylillä myy multaa, joka on osoittautunut hyväksi.

Nyt töihin, kiitos kommenteista kaikille taas.

Saila kirjoitti...

Ihana esikkokuva. Kyllä se kesä sieltä pukkaa vaikka väkisin! Olipa hieno äitienpäivälahja, melkeinpä tähän aikaan vuodesta kivointa touhua mitä puutarhaan hurahtanut ihminen voi keksiä on siellä pihalla mönkiminen...

Satu kirjoitti...

Eipä puutarhaimmeinen paljon parempaa lahjaa voisi kuvitellakaan! Onnittelut ja anna palaa!

Scilla kirjoitti...

Kyllä meillä on ihania perheitä!! Multaa sain minäkin!