torstai 3. kesäkuuta 2010

Arvatkaa!

Olen rakentanut pengerryskäytävän melkein valmiiksi ihan itse. Päkä, vihreä, pikkuinen joka naisen unelma, hurisi ja puhkui. Siirsin hirsiä, voimailin niiden kanssa hullun lailla. Olin aivan nokinen (hirret ovat palaneesta talosta), maitohapoilla ja niin innoissani! Kaaret alkavat asettua suoraan. Kärhöpikkuiseni saavat arvoisensa miljöön.

Siitä saattaa tulla ihan hieno. Ou jee!
(Huom! Päkä on pihatraktori, semmoinen Avanti-merkkinen, meillä sitä on aina sanottu Päkättimeksi tai Päkäksi.)

7 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Hienohan siitä varmasti tulee :) Sattuiko muuten sattumalta pihasi esiintymään hiljan eräässä puutarha-aiheisessa lehdessä ?

Sussi kirjoitti...

Siitä tulee varmasti hieno.

Upea kuva, että on kauniin värisiä kukkia!

Sanni kirjoitti...

Sattui esiintymään Aila. Enkä tykännyt siitä jutusta oikein. Kuvat eivät mielestäni antaneet ihan sitä mitä olisivat voineet. Tai jotenkin ne kuvat olivat...no, ihmeellisen värisiä ja valittu sellaisista paikoista, joita itse en olisi kuvannut.

jori kirjoitti...

Ei oo totta Sanni - epäreilua. Onko sulla traktori, sitäkö kävit koeajamassa. Kärhöalueesta kuva ja sassiin - kiitos =) Täällä on oltu yltiötäpinöissä kun löysin niin mahtavia hernepuita. Minkäs levyinen suoja-alue muuten sulla on räystäiden alla - katolta tippuvan lumen vuoksi?

Sanni kirjoitti...

Meillä on jo vuosia ollut semmoinen pihatraktori, siis pikkuinen kone, johon saa pienen kaivurin, auran ym...Mies osti sen käytettynä joskus. Koeajelin autoja..pitäsi vaihtaa oma työsuhdepeli.

Suoja-alue pitäsi olla joo..Istutusale on yhdessä kohdassa talossa miltei kiinni ja minä pölvästi istutin siihen päärynäpuun. No, lumi putosi katolta puun niskaan ja se lopukkasi itsensä pahoin. Muuten istutusalueeni ovat aika kaukana vaaravyöhykkeistä.

Laitan heti kuvia kärhöjutusta, kunhan se on hieman valmiimpi...Tänään vielä pölkkyjen sahausta ja hiekanajoa käytävän pohjaan. Viikonlopun aikana ehkä multaa uuteen penkkiin ja semmoista...

Sanni kirjoitti...

istutusale=istutusalue
lopukkasi= loukkasi
:)

mallu kirjoitti...

Mä uskon siihen, että siitä tulee yhtä loistava kuin kaikesta muusta mitä olet alkannut tekemään:)