maanantai 5. heinäkuuta 2010

Prinsessa ja muita arvaamattomia naisia

Olen tainnut aiemminkin ihmetellä tätä ruusua. Se kasvoi jossain ruohikossa pensasmaisena ja matalana. Siirsin sen "pois tieltä" puolivarjoiseen metsän reunapenkkiin, hyvään multaan. Siellä se on kasvanut yli kahden metrin korkeuteen pihlajaa pitkin ja kukkii valtoimenaan. Selvästi köynnösruusumainen, mutta aiemmin aivan selvä matala pensas. Se oli täällä ennen minua, enkä tiedä yhtään mikä se on?
Pionit jatkavat. Alla Prinsess Juliana, joka on alkuperänsä mukaisesti selvästi Itä-Eurooppalainen kaunotar. Värit ovat kuin venäjän huiveissa.


Barrington Belle on todellinen juhlien keskipiste.

Eikä sille yhtään häviä tämä, jonka nimikivessä luki Ewelina! Vaikka olen teille aivan jotakin muuta Ewelinaksi väittänyt aiemmin. En tiedä.

T-kissalle on aivan sama. Kukka kuin kukka. Ei kiinnosta vähääkään.

Minä kylvetän jalkoja pihalla.

Ja Barbarakin on riisunut mekkonsa. Ei ihme tässä helteessä.

5 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Aivan ihania kuvia!

Tiina kirjoitti...

Upeita sun pionit.Mukava käydä niitä ihailemassa omien kukintaa odotellessa.Dr Alexander Flemingin nuput ovat jo muhkean pulleita ja raottelevat pinkkiä näkyviin.Kyllä tuo minusta näyttää Ewelinalta,mullakin on se ja kukki viime kesänä ekan kerran.Helteistä heinäkuuta Villiin pihaan:)

Erjuska kirjoitti...

Ihania kuvia. Meidän pihalla pionit lopettelevat kukintaansa. Seuraavana kukkimisvuorossa ovatkin sitten kuunlijat ja karpaattienkellot peurankellojen ja päivänkakkaroiden kera. Silmäniloa onneksi riittää : )

sariw kirjoitti...

Oih, miten upeita pioneja ! Ihana käydä katselemassa muiden pionikaunottaria, kun meillä ei kuki tänä kesänä kuin pari pionia... No toivottavasti ensi kesä tuo runsaamman kukinnan : )
Olisikohan ruususi valamonruusu. Tukea vasten kaikki pensasruusut kasvavat normaalia korkeammiksi, vähän kuin köynnöksiksi ; )

Irene kirjoitti...

Venäläisen prinsessan värit ovat tosi ihanat!
Muutkin ovat herkullisia!