sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Rentoa ja rentouttavaa

Viikonloppumme on ollut rentouttavan lötkö ja kotoisa. Olen istuttanut paljon taimia ja ajanut ruohon. Kynttilöitä ja takkatulta poltellessa aika on kulunut siivillä. Paistettiin takassa nakkeja, neulottiin sukkia, pelattiin wiitä, silitettiin pyykkiä, saunottiin.
Ei pingotettu. Ylemmän kuvan nojatuolilta toiseen suuntaan näkymä on ollut vähintäänkin tällainen. Useimmiten kuitenkin rojuisampi.

Tällä lailla me ollaan maattu ja oltu kuin ellun kanat.....

Syksyntuoksuista iltaa ja maanantaiaamua!

9 kommenttia:

jori kirjoitti...

Ou hellanlettas sentään mikä sulokkuus vaaleanpunaisten unelmien keskellä. Koskas se toinen ihanuus saapuikaan? Lökölökö viikonvaihteita on näköjään liikenteessä. Meillä on vietetty vähän saman suuntaista ja lihoteltu jo entuudesta turvonneita ruumiitamme (mulla oli aikoinaan yks vaatetusalan mimmi tuolla töissä ja sen isällä oli hautaustoimisto - otti aina mitat ruumiista=))- Ugh - miksi pitääkin olla niin heikkona herkkuihin. Mitäs taimia pistit maihin?

Sanni kirjoitti...

Toinen tulee kahden viikon päästä. Turvonneesta ruumiista tulee mullekin mieleen kyllä joku hukkunut tms..

Niitä tätini lahjoittamia ja muita lojumaan jääneitä. Yhden lehmuksen, saippoja, maksaruohoja, verikurjenpolvia, kiinanritarinkannuksia, erilaisia keijunkukkia, natoja ja jotain muuta heinää, pari pensasta....Vaikka mitä ja vähän siirsin sormustinkukan ruusukkeita ja kultapiiskua pois tieltä, kun yksi kolkka pitäisi uudistaa.

Saila kirjoitti...

Voi suloista pikku kuonoa, ei kyllä nyt ihan vakuuta "villinä koirana". Mutta tuon ottaisin kyllä kainaloon ja viltin päälle koko viikonlopuksi!

Sanni kirjoitti...

Saila: Popolle ei sovi "viltin päälle" vaan se on otettava viltin alle :) Hän on hyvin viluinen pieni pihakoira ja nukkuu mieluusti jalkopäässä peiton alla.

Saila kirjoitti...

Voi kuule, arvaa, sitä itse asiassa tarkoitin ;-) Että vetäisin viltin meidän molempien päälle. Harvoin näkee noin söpöä jalkojenlämmitintä, olet onnentyttö!

Irene kirjoitti...

Mikä ihana viikonloppu!
Ihanan kaunis lämmin pesä, mihin on voinut kääriytyä, kun on saanut hommat pulkkaan puutarhassa!
Itsellä meni koko viikonloppu naisporukan kanssa viikonloppuyöretkellä Tampereella. Piti ihan tuuraaja hankkia lauantaiksi.

tina kirjoitti...

Oikea meininki! :D

Saila kirjoitti...

Hei karjalaistyttö, tulit mieleeni kun luin Ilun blogin uusimman: http://ilunduuni.vuodatus.net/blog/2636613/ajateltavaa-things-to-think-about/
En tiedä seuraatko ko. blogia mutta ehkä ainakin tää postaus kiinnostaa.

sariw kirjoitti...

Onpas teillä ollut ihanan lötkö meiniki!
Ihan kateeksi käy... tuo täytyy kyllä ottaa ensi viikonlopun ohjelmaan : )