keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Syyskuun ensimmäisenä.....

...ruohonleikkuri savutti ja sammui. En saanut sitä käyntiin uudestaan, kun en osannut muuta kuin tarkistaa, että polttoainetta on.
Sain puutarhainspiraation. Varmastikin siksi, koska eilen SAIN (sain, sain!!) varmastikin yli 30 suurissa ruukuissa olevaa perennan tainta!

Maksaruohoja, kiinanritarinkannuksia, natoja ja toista heinää, verikurjenpolvea, keijunkukkaa, jouluruusuja!

Alkoi sataa, ruoho olkoon pitkää. Täytyy tehdä istutussuunnitelmia.

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Vauuu ihana tuoksuva kärsimyskukka. Ja vauuu mikä määrä kasveja, jee. Miten voi ruoholeikkurin sammumisesta saada inspiraation, mietin ensin :-)

Sanni kirjoitti...

Olin epäjohdonmukainen. Inspiraatio oli ensin ja ruohonleikkuri sammui sitten vasta. Tosin inspiraatio pysyi.

jori kirjoitti...

Ha haa - onko IHPU:n mukanaan tuomat puutarhaintoilijat lahjoneet sinua? Meilläkin nurtsinleikkuri sanoi työsopimuksensa irti ja hankin hädissäni uuden menopelin ja vanha ryöjäke lähti siltä siunaaman sekunnilta käyntiin kun pihassa komeili uusi leikkuri. UGH. Nyt saadaan leikellä kouteloista pihaa kahdella leikkurilla. Että pitääkin olla aina niin impulsiivinen.

Hieno on kärsimyskukkasi kerrassaan

Mitäs muuten IHPU:lle kuuluu?

Aralia kirjoitti...

Milloin leikkuriin on viimeksi vaihdettu öljyt? Se pitäisi tehdä ensimmäisen kerran parin käyttötunnin jälkeen ja jatkossa kerran kesässä. Toinen syy voi olla että moottori kärähti kun ilma ei kierrä. Onko ilmansuodatinta puhdistettu tai vaihdettu ikinä?

Irene kirjoitti...

No tulihan se sieltä...puutarhainspiraatio!
Tulisi kenelle vaan jos saisi tuollaisen määrän ihania kasveja.
Onnea istutuksiin ja inspiraatiohin!

Henrietta kirjoitti...

Voi kuinka upeeta,kuka tuollaisia lahjuksia antaa...tänne kans.Sairaan upee tuo kukkakuva,ilmeisesti kärsimyskukka kun nuo edelleä puhuvat siitä,fantsu mie haluun senkin:)