keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Keskellä viikkoa

Haluaisin, että kirkastuisi jo. Sää, sillä ajatus on kirkas kyllä. Pieni kerros lunta valaisisi kaiken.
Sain valmiiksi toisenkin kanervakranssin. Nyt ne ovat paikoillaan.

Kissa ei ole ollut ikinä näin myöhään pihalla. Ehkä se muuttaa kohta sisään. Viimeistään jouluksi. Puhun siis tuosta rakkaasta pronssikatista. T-katti ja äitinsä Irmitskaja viihtyvät kyllä sisällä. T makaa pitkiä toveja keittiön sivusta vedettevässä. Olisi mukava itsekin.
Valvoskelin vauhkona yskivää ja lämpöilevää lasta viime yönä. Kiikutin lääkäriinkin. Ei mitään vialla. Kurkku hieman punainen. "Voipi tulla tästä nuhakin", sanoi lääkäri :) Jokatapauksessa olimme kotona, rakensimme valtavan junaradan, katselimme piirrettyjä sängyssä ja luettiin kirjoja. Lapsi kirjoitti tietokoneella yhtäkkiä sanoja. Ensin Jyrki (?), sitten Krunu (yksi u puuttui) ja sitten vielä ilkukurisesti virnuillen PYLY! Kohta se lukee. Nyt on semmoinen tunne, että sytytän kynttiöitä ja keitän teetä. Nautin ehkä lasillisen punaviiniäkin.

7 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Lasillinen punaviiniä auttaa aina ;-) Voi että, on varmaan mieletöntä seurata lapsensa kehittymistä. Minä olin unohtanut yhden raku-keramiikkaisen pienen kissan ulos ja nyt kun toin sen sisään se oli vähän halkeillut. Siis halkeillut silleen kuin ei pitäisi. Pronssi ei kyllä mene miksikään, se on hyvä pihapatsaan materiaali.

Heli kirjoitti...

Oota vaan, huomiseksi on kuulemma tänne kulmille luvattu lunta ihan tosissaan.. yksi tuttu sanoi illalla että jopa 30 senttiä, huhhuh!!! Siitä se talvi sitten alkaa!

tina kirjoitti...

Kauniit kanervakranssit, noita voisi itsekin koettaa tehdä. Kanervaa vähän vähemmän näkee, enemmän on noita mustikanvarpu- tai havukransseja... Hmm... :)

PS. Nokkela poitsu! :)

Henrietta kirjoitti...

Hieno krassi. Valokuvissa näyttää suorastaan valoisalta. Täällä on yöllä satanut lumipeite ja lisää räntää tulee taivaan täydeltä ja vähän epäilen ettei ole jäädäkseen tämä lumi, niin on märkää. Kyllä tuo hieman auttaisi tähän valon puutteeseen.

Talvikki kirjoitti...

Siistin syksyistä pihaa viikonloppuna. Valmistelin niin, että lumi sai sataa. Ja hauskaa - ajattelin juuri tätä sinun pronssikissaasi. Mietin mitä mahtaa tarjoilla tänä syksynä :)

Anonyymi kirjoitti...

PYLY! Ihanaa;-)

Äiti on tehnyt noita kanervakoristeita myös. Ovat kauniita.

Sanni kirjoitti...

Ja lumikin tuli niinkuin tilasin! Kaikki valostui! Lapsi kirjoitti tänään.: "Nassu-hassu tuli kran sisän ja meni lpman niiloa! Siis Nassu -hassu tuli kerran sisään ja meni lipomaan Niiloa. Aika hyvin kirjoitettu noin niinkun itse oppineelta eskarilaiselta. Se oli mulle runo. :)