keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Vapaa

Vietimme tänään vapaapäivän pojan kanssa. Ajoimme Vantaalle, pikaiselle Ikean käynnille ja Heurekaan. Retki oli kiva huolimatta lähtötaistelusta ja kauheasta, jopa vaarallisesta ajokelistä.
Olen antanut itselleni luvan jouluhörhöillä. Eteisessä on pikkuinen sypressi ja kissakin pääsi sisään lämpöön.

Minulla ei ole ollut tapana polttaa adventtikynttilöitä, mutta nappasin jostakin joululehdestä tämän idean. Valitettavasti minulla ei ollut neljää samankokoista ruukkua.


Siitä tuli kiva ja keittiön pöytä on niin siisti! Muualle kerääntyy ihmeellisiä kasoja, leluja, kirjoja, roinaa. Kiukuttaa. Mies lähtee New Yorkiin ja jännitän toistenkin matkoja. Vilijonkkailen! (Lue: Kuvittelen pahuuksia tapahtuvaksi ja hysterisoin)
Huomenna vedän syvään henkeä ja lopetan kiristelyn. Tai ehkä jo kohta. Liukastelen ensin vähän pihalla koiran kanssa. Joulupukin kirje on viety maakellarin kiven rakoon.

Jos minä olisin ollut oikein kiltti (mitä en ole), saisin varmasti pukilta tämän:


Luulen, ettei pukki tajua mitään Eameseista. Tyydyn tavoittelemaan rauhaisaa tunnelmaa, hyvää ruokaa ja lapsen iloa, hyvää seuraa ja tuoksuvia kukkia. Ne ovat paljon parempia kuin tuo tuoli.

5 kommenttia:

Henrietta kirjoitti...

Eihän sitä koskaan tiedä jos pukki on vaikka ollut paljon netissä surffailemassa koko kesäloman ajan:)

pioni kirjoitti...

Jouluhörhöilyt on aloitettu täälläkin, laitoin illalla tähdenkin jo ikkunaan iltoja valaisemaan.

Mutta adventtikynttilöitä en olekaan vielä viritellyt, huomenna ehkä...

tina kirjoitti...

Kivoja kuvia, hauskoja nuo kynttilät sammaleessa. Mukavaa jouluonodutusta :)

Saila kirjoitti...

Ovathan ne mukavampia, vaan mukavalta näyttää tuo tuolikin ;-) Kiva kuulla että muillakin on kasoja siellä täällä. Omani vain kasvavat ja välillä siirtyvät paikasta toiseen: "nyt mä siivoan".

onnenpäivänen kirjoitti...

Vilijonkkailu -mikä ihana uusi substantiivi!