perjantai 10. joulukuuta 2010

Joulu tulee meillä ensimmäiseksi keittiöön


Ikkunalla on sininen hyasintti, joka ei ehtinyt itsenäisyyspäiväksi kukkaan. Nassu päivystää sohvassa. Minä hääräsin toimistotöiden jälkeen ikkunaan jouluverhot. Pariin vuoteen ei ole ollut ja nyt laitoin rohkeasti punaiset samettiverhot(jotka kuuluisivat olohuoneeseen) keittiöön.

Lapsi on innokas piparileipuri.
Sekä innovatiivinen koristelija.
On hienoa, kun voi tehdä osan töistään kotona. Voi kävellä aamuvaloisassa metsässä koirien kanssa ja tehdä takkaan tulet ennen kuin aloittaa. Toimistoasuuni kuuluvat villasukat ja mitä lie. Joskus jopa pyjama.
Hyvää perjantaita!

4 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Tuohon mäkin pyrin... aamuisin olis niin mukava kun vois jäädä kotiin tekemään töitään. Aloittais rauhassa, kävis ensin koirein kanssa raikkaassa ilmassa ja jois kupin kahvia... aah unelmaa. Toivotaan että se on munkin kohdalla joskus totta (ja toisena päivänä taas vois sitten ottaa auton alleen ja käydä eri paikoissa).

tina kirjoitti...

Ihanaa. Mikä tunnelma. Supersöpö tuo teidän koiruli. Tuollainen olis ihan unelmaa, että vois aamulla jäädä kotiin, käynnistyä rauhassa, kävellä koiran kanssa metsässä ja ihailla talvista maisemaa ja aloittaa sitten virkeänä ja idearikkaampana. Voisin melkeinpä lyödä vetoa, että ihmiset antaisivat enemmän ja paremmin, jos saisivat työskennellä noin.

Irene kirjoitti...

Upeasti olet työsi järjestänyt - hienoa!
Joulu hiipii pikkuhiljaa sinunkin kotiisi. Poikasi on leiponut tosi hienoja ja värikkäitä pipareita. Koirasta on taas kiva kuva.
Joulunodotusta sinne teille!

quu kirjoitti...

Kotoisa tunnelta täällä. :) Lisää kuvia joulukodista! :)

Rapsutuksia sessuille!