lauantai 15. tammikuuta 2011

Kevätlaulua?

Vimeisetkin joulukoristeet on pakattu laatikoihin. Hieman haikeana aina katselen aarteiden peittymistä silkkipaperiin.
Mutta kevääni alkaa tästä. Kuin tilauksesta tänään oli valtava valo.
Linnut lauloivat jotenkin eri lailla ja kaikki säkenöi.
Ilman vuodenaikoja olisi melko tylsää. Kesä on niin ihana ja täynnä rakasta harrastusta, mutta vaihtaisinko pois tammi-helmikuun huikean kirkkaat päivät. Tuskin sentään.
Valossä kylpevän metsän siimeksessä kahlattuamme voimme sytyttää kynttilöitä ja takkaan tulen. Sohvalla meinaa vain olla tungosta.

Mukavaa lauantaita!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun Nassu on kasvanut, iso mies jo! Velipoika lähettää terveisiä Vaihderaitilta (ja minä lähetän rapsutuksia)! Täällä on siirrytty 2 x päivässä ruokailuun ja sitä myötä ruokahalu on kasvanut. Komeat 6,8 kiloa jo puntarissa!

t. Touko ja Katja

Irene kirjoitti...

Ihanaa lauantaita teidän sohville meidän sohvilta! Haukulle terkkuja toivottaa meidän kaksi hoitokattia, Elli ja Milo.
Me emme ulkoilleet tänään vaan kohensimme kotiamme ja teimme huonekaluostoksia Helsingin kotiimme. Valmistaudumme uuden tulokkaan nimiäisten viettoon. Ne pidetään meidän kodissamme parin viikon kuluttua.
Ensimmäinen aurinkoinen päivä piiiiitkästä aika. Aurinko herätti taas näkemään kaiken kauniin tässä maailmassa.

Puumuli kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua!

Minä vaihtaisin ja heti tammi-maaliskuun pois, en ole talvi-ihminen sitten lainkaan. Ärsyttää ainainen kylmyys, lumisade ja liukkaus. Onneksi alkavat edes päivät pidetä melkoista vauhtia!

T. Sari Puumulista

outi kirjoitti...

Voi että minä odotan tuota! Valtavaa valoa. Kunpa tännekkin pian. Elo "säkin pohjalla" kyllästyttää ja valon tarve on huikaiseva. Jotenkin tuli heti toiveikas mieli, kun näki, että joillakin valo on jo säkenöinyt. Meilläkin se kävi, mutta ei se ehtinyt vielä vakuuttaa minua.:)Valoisaa kevään odotusta!

onnenpäivänen kirjoitti...

Luminen maisema on ekaa kertaa huumannut mua tänä vuonna. Pidän erityisesti hetkestä juuri ennen pimeää. Mutta valoa odotan ehdottomasti. Kirkasta valoa, tippuvia räystäitä. Ja sitten huhtikuun lopun huumaavaa iloa.

Nettimartta kirjoitti...

Tänään satoi lisää lunta ja toivottavasti huomenna pilkistää aurinko, että päästään kuvailemaan satumaista luontoa. Aurikoa!