keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Valoa, kiitos!

En ole joulun jälkeen koskenutkaan kameraan. Tänään oli pakko saada valoa sisään ja tummat jouluverhot oli saivat lähteä, myös Ikean suosikkimatto sai palata keittiöön.
Vuoden alku on ollut mitä mukavin. Sain jo tulppaaneitakin.
Kevensin jonkin verran joulukoristelua. Näitä pikkukuusia on kaksi ja molemmat ovat alkaneet kasvaa sisällä. Ne eivät siis joudu hankeen vaan saavat leikkiä kevättä sisällä.

Minä leikin kevättä suunnittelemalla puutarhajuttuja ja puuhastelemalla täällä.

8 kommenttia:

Irene kirjoitti...

Kevättä kohti teilläkin! Itse vaihdoin tänään pois joululiinat ja valitsin oranssia pöydälle. Heittelin jo kukkineita joulukukkia roskiin tai kaappiin odottamaan kevättä. Joulunamuja on vielä pöydillä (koska olen kevennetyllä, muutenhan en mitään herkkua enää löytäisi).
Teillä on onnellisia kuusia! Meidän on jo varissut.
Kevään merkkejä nyt sitten bongaamaan!

Saila kirjoitti...

Voi että mitkä vaaleanvihreät versot <3 Viime päivinä onkin ollut tosi piristävää nähdä valoa välillä. Ihan on alkanut silmiä särkeä, siitä huomaa, että on ollut pitkään harmaata.

Katjusha kirjoitti...

Tulipa keväinen olo, taidampa ostaa myös tulppaaneja :)

Leena Lumi kirjoitti...

Olen talven ja lumen ihminen, mutta valoa tarvitsen silti. Päivät ovat jo selvästi pidemmät. Nyt sisustusta ja kohta puutarhaa...

Kevät alkaa aina tulppaanikimpusta - tai siitä kun nostetaan pelakuut ulos kellarista.

Maria kirjoitti...

Freesiltä näyttää ja tuo kuusen uusi heleänvihreä kasvu on kuin lupaus. Yhdistyksen kotisivu näyttää hyvältä. Minäkin olen leikkinyt kevättä päivittäen kasvilistaani, plaraamalla vanhat puutarhalehdet, joista yhdessä sinäkin seikkailit ;) ja lukemalla puutarhakirjoja. Uuudet suunnitelmat ovat kristallisoituneet ja osa hautuu kuplien. Tämä on hedelmällisintä ideointiaikaa.

Siirtolapuutarhuri kirjoitti...

Puutarhalehtien lukeminen on hauskinta juuri sydäntalvella! Voi rauhassa haaveilla, mieli on levollinen, ei ole mikään kiire kevään tulla.

Henrietta kirjoitti...

Ihanaa kevään kasvua, oikein "räikeä" vihreää. Olen katsellut viime kesä kukkakuvia ja haaveillut lämpimimmistä ajoista.

Sussi kirjoitti...

Tulppaanit ovat kevään merkki

Hyvinvoivia kuusia, niin monet ovat kertoneet, että kuuset rapistivat neulasensa vauhdilla.