tiistai 1. maaliskuuta 2011

Hei hei heiiiiii!

Nyt on niin, että minulla on kamalasti kerrottavia asioita. Ensimmäinen, josta olen aivan innoissani, on se, että tilasin viimein vuosien vatvomisen jälkeen kasvihuoneen! OIKEAN KASVIHUONEEN!! Julianan Peremium 12 neliöisen tummanharmaalla rungolla.
Miten maltan odottaa?

Kevät on alkanut, koska hairahduin ostamaan värillistä kangasta. Se oli edullista ja jotakin erää, jota ei ole ennen tehty tämän värisenä eikä enää tehdä. Tantsu on kaikista Marimekon kuoseista minulle mieluisin. Tai oikeastaan ainoa semmoinen, jota haluan näkyville.


Puutarha-aatokset valtaavat pääni. Siemenipussukoista ei voi pitää käsiään irti. Olen ollut huono puutarhabloggaaja, enkä ole aikoihin paneutunut muiden blogeihin. Nyt olen surffanut läpi ihmeellisen ihania paikkoja. Pyydän anteeksi Villin pihan sähköpostin huonoa hoitoa myös. Sinne oli hukkunut joidenkin lukijoiden ihania viestejä kaiken roskapostin sekaan. Luukkuun tuntuu tulevan kauheasti roskaa. Nyt on roskapostosuoja hankittu ja lupaan käydä siellä useammin.

SITTEN ASIAAN:
Tulostimme kommenttinne arvontapostauksesta aikaisin aamulla, leikkasimme irti ja laitoimme laput taikurin hattuun. (joka vasta kuvattua osoittautui varsin karvaiseksi taikurin hatuksi)

Pyjamapukuinen, yskivä arpoja nosti lapun ja myös luki juhlallisesti voittajan.
Palkinnon voitti Anni:
Arpoja halusi arpoa lisää, joten tässä vielä kaksi yllätyspalkintoa, pikkuista rakkaus-betonisydäntä.
Eeviregina:
ja Tanjus:
Paljon onnea voittajille. Laittakaa sähköpostilla osoitteenne villipiha@luukku.com, niin postitan voitot.

Valoisia päiviä!

21 kommenttia:

marjamatilda kirjoitti...

Kevät keikkuen tulevi :)

Kukkahattuneiti kirjoitti...

Oi, onnittelut voittajille, ja tietysti uuden kasvihuoneen omistajalle myös! ;)

matti kirjoitti...

Mahtavan kasvihuoneen olet tilannut, onkohan se niitä Pietarsaaren?
Kaunis kiitos arvontavoitosta, mulla ei ole juuri koskaan hyvää onnea!
Lähetän sulle osoitteeni. Aurinkoista ja puutarha-haaveellista maaliskuuta!

Tiina kirjoitti...

Komian kasvihuoneen oot menny tilata täräyttämään! Mitäs meinaat siellä kasvatella? Itse taidan tänä vuonna laittaa punaisia ja keltaisia kirsikkatomaatteja. Ehkä jotain muutakin, jos vastaan tulee jotain kivaa/erikoista :)

Henrietta kirjoitti...

Voi hitsi kuinka upeeta oma kasvihuone, onko tuollanen kun kuvassa?! Koska se tulee teille?! Odotan innolla kun saat sen kuntoon ja kotoisan puuhakkaan näköiseksi:)

pioni kirjoitti...

Minäkin olisin innoissani tuollaisesta kasvihuoneesta, ihanan iso!

Sanni kirjoitti...

Matti? Siis Oletko sama kuin Anni? Kasvihuone on juuri niitä Pietarsaaresta.
Henrietta, tuo kuvan kasvihuone taitaa olla 9,9 neliöinen eli se mun on vähän isompi :)

En yhtään tiedä mitä siellä kasvatan. Tomaattia ja basilikaa nyt ainakin. Kukkia,jonkun köynnöksen, yksittäisi taimia kaikkea ihmettä ja ihanaa!

Eeviregina kirjoitti...

Siis Matti on sama kuin Eeviregina... työpaikan koneella innoissani kirjottelin, enkä huomannut että mattihan se lähetteli...
Posti toi tänään ihanan Kotipuutarha-lehden ja sen mukana Suomalaiset perinneperennat-lehden. Ompa siinä lukemista!

Sanni kirjoitti...

Eeviregina, siis jos haluat pikkusydämesi, laita osoite luukkuun ;)

Aila kirjoitti...

Voi mikä valtava kasvihuone ! Nyt viherryn kateudesta, enkä enää koskaan tule tänne... No oikeesti, olet kyllä kasvihuoneesi ansainnut. Voin vain kuvitella miten siellä elokuussa kasvetaan. Siemenpussit täälläkin jo pöydällä, mutta kaikki taimiruukut metrisen hangen alla. Ja kangaskauppaan hävisi rahat tänään... ;)

Siirtolapuutarhuri kirjoitti...

Kasvihuone pitää puutarhan mielessä myös talvella. Oma, kennolevyillä varustettu kasvihuoneeni, ei näet kestä lumen painoa, vaan kennot taipuvat. Näin ollen tällaisena lumisena talvena olen joutunut monen monet kerrat puhdistamaan katon. Lumi ei jostain syystä itse halua sieltä alas valua.

Erjuska kirjoitti...

Voi minkä ihanuuden olet tilannut :) Tuollainen kelpaisi minullekin. Voi vaan kuvitella miten jo orientoidut siihen, mitä siellä aiot kasvattaa.

Sussi kirjoitti...

Upea kasvihuone! Toivottavasti saamme sitten nähdä, mitä kasvatat.

varjoyrtti kirjoitti...

Oi mikä ihana kasvihuone, miksi tulinkaan tänne... nyt se taas alkaa. Kasvihuonehaaveet :D

hanna kirjoitti...

Hih sattumaa, toivottavasti tehtiin
hyvä valinta, mie nimittäin tilasin tuon aivan saman viime kuun viimisenä. Arvoin tän ja sen gardenin version välillä, mut harmaa voitti. Olen jo pitkään seurannut ihanaa blogiasi, nyt kuitenkin rohkaistuin vasta kommentoimaan. Aurinkoista kevättä ja hermoja pystytykseen :)

Irene kirjoitti...

Onnea kasvihuoneen omistajalle!
Tulet varmasti viettämään siellä ikimuistoisia hetkiä. Meinaatko tehdä siitä "kasvikasvihuoneen" vai oleskeluhuoneen vaiko molempia?

Virve kirjoitti...

Oi, miten ihana kasvihuone! Kateellisena katselen ja vertailen meidän muovirohjuun. Mutta onneksi on edes se, hyvin sielläkin on sato kasvanut. Suosittelen muuten 'Sungold' F1- kirsikkatomaatteja. Ihanan makeita, satoisia ja varmoja.

Kuusirannan emäntä kirjoitti...

Oi miten samansuuntaiset ajatukset, sinä vain olet vikkelämpi. Kasvihuone nimittäin siintelee haaveissa täälläkin. Saa nähdä milloin haave konkretisoituu, mutta kiva, kun sitä ennen pääsee seuraamaan sinun toteutustasi!

Maria kirjoitti...

Upean kasvihuoneen olet itsellesi valinnut; hankinta, jota ei varmasti tule koskaan katumaan.

Minullakin odottaa kasvari paketeissa kevättä ja roudan sulamista. Vanhat tiilet ovat hakusessa lattiaa ja sokkelia varten, mutta jos ei tule vastaan, tehdään uusista. Odotan innolla, millaisia ulottuvuuksia kasvihuone tuo puutarhaelämään.

Leena K kirjoitti...

Onnea kasvihuoneesta. Minulla on ollut saman kokoinen mutta alumiininvärirunkoinen (tulipa hullun näköinen sana) jo 12 vuotta. Viime talven lumet aloittelivat tuhoja ja tämän talven viimeistelivät net. Laseja siis uusittavana - runko toivottavasti vielä kuta kuinkin suora.

Suvi kirjoitti...

Ihanaa > saat kasvihuoneen! Saman mallin haluaisin itsekin... Kiitos kauniista blogistasi!!