lauantai 21. toukokuuta 2011

Aarrgh!

Kuvaton ja hyvin kiukkuinen välipostaus!
Olin onnellinen tyttö eilen, kun posti toi uudet kattolasit kasvihuoneeseen. Mies meni kasaamaan huonetta aamuvarhaisella ja BINGO! Ne uudet postissa tulleet lasit ovat yhtä pitkiä kuin ne edellisetkin. ELI SENTIN LIIAN PITKIÄ! Ihan totta! Laitoin sähköpostia myyjäyritykseen ja uskotteko, että se sähköposti ei ollut mitenkään ystävällissävyinen. Eivätkö ne oikeasti mitanneet niitä laseja ennen lähettämistä! EI VOI OLLA TOTTA!


10 kommenttia:

Kris kirjoitti...

Hmmm... mitäs tähän nyt sanoisi... ymmärrän että olet kiukkuinen, mutta kesä on vasta alkamassa ja teillä on nyt jo oikeus saada vähän hyvitystä tästä "häsläämisestä"

jori kirjoitti...

Nyt entinen onnellinen tyttö starttaa auton ja kipittää lähimpään rautakauppaan ja hakee sellaisen jokanaisen mattoveitsen kokoisen lasileikkurin ja metalliviivaimen. Kipittää kotiin ostoksineen ja ottaa topakan pöydän mittaa sentin lasista asettaa metalliviivaimen leikkuuviivan päällee ja pyytää miehen hurauttamaan leikkurilla sen sentin pois. Leikkurilla ajettaessa kuuluu kuulua sellaista pientä rätinää ja kun viiva on valmis siirretään sentti pöydän reunan yli ja nätisti kopautellaan muutama kerta sen veitsen toisessa päässä olevalla pompolalla ja vartin päästä lasisi ovat kasvihuoneen katolla.

Sanni kirjoitti...

Ei sitä lasia voi Jori leikata, kun se on karkaistua turvalasia. Plaah!

Senni kirjoitti...

Voi ei! Nyt kyllä vaaditte hyvitystä tämmösestä, ei tuollasta saa tapahtua!

Saila kirjoitti...

Ei VOI olla totta. Minua ihtetyttää miten yrityksillä on varaa tällaisiin mokiin. Hitsin vimpula. Otan osaa.

Sanni kirjoitti...

Saila, hitsin vimpula ei ollut ihan ensimmäinen sana, mikä suustani pääsi ;) Taisi siihen sähköpostiviestiinkin joku vimpula lipsahtaa!

Rva Pioni kirjoitti...

Kyllä teitä nyt koetellaan.
Meillä vasta pesubetoni kuivuu...
ja kasvit odottavat kanssani.

Tiina kirjoitti...

Mitääh?!??!??!?!?!!Ei VOI olla totta!

Aila kirjoitti...

No ei oo tottakaan !! Tuota ei voi enää hyvittää millään...

Annu kirjoitti...

Aaaargh!! :(