torstai 9. kesäkuuta 2011

Kätevä emäntä osa 2

Tein omasta ulkovarastosta hämmästyttävän löydön. Vanhan, hieman risan aurinkopedin.Ryntäsin oitis hankkimaan ihania kankaita, satulavyötä ja vaahtomuovipatjaa. Ensin ajattelin, että maalaan sängyn valkoiseksi tai mustaksi, mutta sitten päätin antaa elämän jälkien näkyä ja pesu sai riittää. Tyynyjen kankaat ovat Marimekon "Puutarhurin parhaat" ja "Siirtolapuutarha", kuinkas muuten.Nyt kelpaa kölliä. Ei tässä helteessä oikein muuta pystykään.Minä toivoisin jo sadetta. Puutarhaveteni oikuttelee. Vanha lammelta tuleva putki taitaa vuotaa jossakin maan uumenissa. Oi voi, vedettömyyden mahdollisuus ajaa puutarhurin hermoraunioon. Saatan joutua letkun ostoon ja uuden putken vetohommiin. Vettä on saatava!


Niin ja edelleen on se hetekka metsästämättä. Haluaisin äidin oman pihasängyn, vähän romanttishenkisemmän kuin tuo tämän päivän tuunaus.

8 kommenttia:

Helmisusi kirjoitti...

Kätevä emäntä tosiaan! Upean lepopaikan olet rakentanut. Mielestäni se sopii luonnon keskelle parhaiten juuri tuollaisena, jo hieman elämää nähneenä. Iloiset kankaat antavat sitten sitä uutta tuunausta. Onnellisia löhöilyhetkiä!

jori kirjoitti...

Jestas, sitähän on pistetty jälleen tuulemaan ja kuolettavan upea leposija. Mutta taidampa tietää, että tuskin ehdit siinä makoilemaan, mutta Nassulle voisi olla oiva vahtipaikka ;) Ei vaineskaan, mutta nuo marit tuossa vanhalla ajan kuluttamalla tuolilla ovat niin nappiin. Mihinkäs oot aikeissa sen hetekan sijoittaa?

Sanni kirjoitti...

Nassu sen jo testasi kera lapsen. Omivat sen, joten siksi se oma peti. Sjoitan sen johonkin, mihin saan ripustettua hyttysverkon rinsessakatokseksi.. Siellä sitten makoilen ja siemailen raparperijuomaa jäillä. Jota aion siis tehdä huomenna.

santra kirjoitti...

Osuvat kangasvalinnat nimensäkin puolesta, kyllä siinä kelpaa kölliä! :)

Pämmi kirjoitti...

Älä mene merta edemmäs kalaan se hetekan kanssa, tule käymään Papinkallion valinnassa, meiltä löytyy! "Myymäläpäällikkö" jo olikin mieheesi yhteydessä....

Sanni kirjoitti...

Jee, Pämmi! Sinne siis :) Maksaakohan se punaviiniä vai valkoviiniä? Vaiko kenties skumppaa?

Irene kirjoitti...

Kätevä on emäntä. Kun pääsi tuunauksen makuun, niin tulosta syntyy.Ihanat kankaat. Raikkaan näköinen peti.
Vesiletkuostoksilla oltiin tänään ja mies asentaa niitä nyt paikoilleen. Ihanaa, ettei tarvitse enää kykkiä lammella ämpäreiden kanssa. Näillä keleillä tulee kyllä vettä ikävä.

Aila kirjoitti...

Mahtava puutarhasänky ja aivan loistavat kankaat. Näytti ihan Sannilta :) Vedettömyys olisi kammottava asia tai se, että jokaisesta kuutiosta pitäisi maksaa. Meilläkin pyörii sadettaja ihan koko ajan jossakin ja silti nurmikot palaa...