keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Good night, sleep tight . . .Minulla ei ole nukkumisongelmia. Nukun useimmiten kuin tukki ja mielellään melko paljon. Makuuhuoneessa saisi olla pimeää, hiljaista (tikittävä kello ei käy) ja viileää. Vaihdan lakanoita usein. Lakanoiden tulisi olla valkoisia (yhdet vaalean harmaat on myös hyväksytty) ja mankeloituja. Viimeiset lakanapyykit jätin mankeloimatta muka kiireeseen vedoten. Ei tule toistumaan. Sileät puhtaat lakanat ovat parasta! Nyt tekisi mieli nukkua ikkunat auki, mutta hyttysiä on aivan kamalasti. Eikä mikään ötökkä tosiaan saa pureksia nukkujia! (Sanonnassa se kai on sänkykirppu - bed bug, mutta sellaisia ei onneksi ole meillä näkynyt.) Hyttysverkot ovat ajan saatossa hajonneet, joten piti alkaa askartelemaan uusia. Siihen tarvittiin kaikenmoisia tarvikkeita.Työ sujui helposti (kunhan ymmärsin missä laitteet ovat ja miten ne toimivat) ja tarpeet ovat edullisia. Pidän työkaluista ja minulla on paljon ikiomia. Kinusin mieheltä omaksi tuon ihanan metallipakin.Itse tekeminen on kivaa ja palkitsevaa. Ja kaikkea voi oppia tekemään. Haluaisin oppia moottorisahaamaan ja hitsaamaan.Valkoinen verkko ei edes näy kauempaa. Oi oi! Metsän äänet kuuluvat sisään, niiden en usko untani häiritsevän.

2 kommenttia:

jori kirjoitti...

Tää on niin tätä Sanni. Oli kuin olisi lukenut omaa kirjoitusta, ainoana erona, että olen lopettanut lakanoiden mankeloinnin jokinen vuosi sitten kun olin mankeloinut mankelin kankaan puhki =) Vaikkakin vastapestyt makeloidut lakanat ovat kyllä melkein parasta mitä tiedän. Meillä on ollut jälleen polvet veresnahalla päivä ja suuruudenhulluus sen kuin kasvaa. Pelästyin oikein kun googletin potageria ja etsin maailman hienouksia niin neljäntenä lävähtää oma potager - hulluutta kerrassaan. Ja nyt tekisi jälleen mieli niin jotain uutta vaikka muotoonleikattua puurivistöä, suuria patsaita tai italialaistyypisiä ruukkuja. Tarvitsisin niin kipeaästi edes ässäarpavoiton, mutta kun ei niin ei =)

Irene kirjoitti...

Ihanaa tapettia!
Joka naisella on hyvä olla työkalupakki.
Hienoa, jos vielä osaa käyttää niitä työkaluja.
Hyttysverkot ovat ihan ehdottomat näillä keleillä. Lintujenlaulu kuuluu kyllä sisään. Siihen tottuu. Itse asiassa se kuullostaa kivalta.