lauantai 18. kesäkuuta 2011

Sateisena aamuna

Olisin mielelläni puuhaillut ulkona. Sade pakotti sisään ja  siivosin akvaarion. Pyyhin pölyjä, siirtelin esineitä paikasta toiseen.


Huomasin kuvatessani, että valaisimen sisäpuoli on kamalan pölyinen. Pyyhin valaisimet ja siivosin nurkasta kasan epämääräistä rojua.Olen hyvin tyytyväinen työhuoneeni valaisimiin. Kattovalaisin on Kartellin Gé ja pöytävalaisin samalta valmistajalta myös.


Tämä Reetta Isotupa-Siltasen vedos on suosikkini ja jotenkin lohdullinen. Näen sen työpöydältäni ja työasioiden syövereissä on joskus hyvä lukea tuo lause:


" Kaikki menee ihan hyvin."

3 kommenttia:

Helmisusi kirjoitti...

Sateista siivouspäivää täälläkin vietetään, vaikka rikkaruohot rehottavat pihalla. Joskus vain on näin, ja kyllä luonto vettä todella tarvitseekin. Sipulit ja perunat suorastaan hypähtävät pellosta näillä keleillä.

Tuo taulu on herttainen. Vaikka siinä on surullisuutta, siinä on myös paljon toivoa. Hyvin valittu! Sitäpaitsi tuo pikkuinen hengenpelastaja on ihan pihiksen näköinen. *pusi* :)

kotilo kirjoitti...

Olen jotenkin onnistunut missaamaan tämän kirjoituksesi. Minulla on tuo sama kuva postikorttina ja samaa lohduttajan virkaa se myös mulla toimittaa!

RosaG kirjoitti...

Ihana kuva - ja ajatus. Kiitos vinkistä/linkistä.