sunnuntai 28. elokuuta 2011

Heavy duty

Tänään ja muutamina muinakin viimepäivinä on puutarhassa toteutettu todellista työnsankaruutta. Taaskaan ei ole ennen-jälkeenkuvia eikä muitakaan kuvia tämän päivän hurjasta talikkouurastuksesta muutamien alueiden rikkakasvustojen hävitystyömaalta. Tämän päivän kuvat olisivat olleet hikisiä ja multaisia, nokkosen polttamia naisihmisiä. Eikä sellaisia kukaan halua katsoa, luulisin. Täti-Vihreä on pannut tuulemaan ja minä olen yrittänyt pysyä perässä.


Olen ikuisesti kiitollinen. Epäkäytännölliset, ruohonleikkuriin tarttuvat tiilireunukset on purettu ja tiilet odottavat pääsyään uuden kasvimaan hienoksi tiiliaidaksi.


Alapihan reunukset ovat huikean ihania.


Nimet ovat huikeasti hukassa. Mikä tämä lammen rantaan jäänyt korkeahko kasvi oikein on?Puutarhan postausaiheet ovat olleet jotenkin vähissä viimeaikoina. Kertokaa te mitä haluaisitte tietää tai nähdä? Kaikki muu on mahdollista paitsi ilmakuva. Sekin onnistuisi vain menemällä kameran kanssa miehen kyytiin pikkukoneeseen, mutta kun minä en uskalla!


Tässä teille hauska puutarha-aiheinen kuva n. vuodelta 1954. Kuvassa irvistelee äitini sylissään kesäkukkia. Aika ihana!


Mukavaa lauantai-iltaa ja -yötä!

9 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Konnanyrttiä veikkaan kasviksi - varsinkin jos on pituutta metrin verran...

quu kirjoitti...

Olisi kiva kuulla, että mihin alueeseen et ole lainkaan tyytyväinen ja missä taas silmä lepää, ja entäpä millainen puutarha on 10 vuoden päästä. :)

manteli kirjoitti...

Vaaleanpunakukkainen on konnanyrtti :)

jori kirjoitti...

Ei oo totta miten upeeta sulla jälleen on. Nuo reunustamiset ovat aivan yyyber mahtavia. Meillä puutarha sen kun katoaa paskaruohon sekaan kun on niin paljon kaikkea muuta. Amatzonkin on niin mahtava, että veri vetää sinne alinomaan ;) Jaa, että mitä toiveita - hmmm. Miltä sisäänkäyntinne tienoo näyttää, entäpä kasvihuone nyt loppukesästä, muutama ihku kuva jumalallisesta syvän turkoosistasi sohvastasi ja ties mistä. Sanni puutarhasi on niiin jumalallinen, että siiä voi postata lähes mitä vain. Syyssipulikukkien haaliminen ja kevätsuunnitelmat =)

Sanni kirjoitti...

No Konnanyrttihän se tietysti on! Kiitos avustaneille. Mie vaan hoin Tätille, et konnan joku se on ja kun vieressä on konnantatar, niin enää itsekään uskonut itseäni.

Irene kirjoitti...

Hattua nostan sinulle ja Täti Vihreälle. Ahkeria olette olleet, eikä turhaan. Silmä lepää niin, että ihan kostuu...Kauneus aiheuttaa minussa sydämen läpätystä ja kosteita silmänurkkia.

Sanni kirjoitti...

Kiitos Irene, olet ihana!

Leena K kirjoitti...

Tunnistan äitisi ja pihan! Mahtava kuva tosiaan.

Sanni kirjoitti...

Ei ole totta!! Tunnistatko oikeasti? Miten ihmeellistä. Juttelin heti äidin kanssa puhelimessa ja oletkohan alunperin Leena P. ? Hauska juttu. Kuva on ihana! Ja piha minullekin varsin nostalginen.