lauantai 17. syyskuuta 2011

Euforiassa

Olen odottanut kasvihuoneen syksyä miltei yhtä kiivaasti kuin kevättä. Olen syönyt makeita ja mehukkaita tomaatteja  joka päivä. Nyt on vihreät tuotu sisään punastumaan.Kasvihuone on heittänyt hyvästit kesälle.Kasvihuone tarjoaa nyt toisenlaisen keitaan. Siellä voi istua tunnelmoimassa suojassa sateelta ja tuulelta. Lämpötila on kohtuullinen kesän lähes neljäänkymmeneen asteeseen verrattuna ja kaasulämmittimellä saa aikaan suloisen lämmön halutessaan.Erään postauksen Euforia-otsikkoa luultiin alkukesästä kasvihuoneen nimeksi eikä se hullumpi nimi olisikaan.Katsokaa, miten lattia on sammaloitunut! Ihanaa.Nyt voin istua päiväkahvilla oliivipuun alla.
 


Kasvihuone näyttää juuri nyt lyhtyjen valossa aivan mahtavalta.Joku jäi ulkopuolelle. Lämpöä rakastava Popo olisi mielellään istunut lampaantaljakorituolissa seuraamassa pihan tapahtumia.


Sohvaviltin piilossa on myös ihan hyvä!


Mukavaa iltaa!

12 kommenttia:

ziina kirjoitti...

Popo reppana! Kuin voit vastustaa noita pyytäviä nappisilmiä?

Sanni kirjoitti...

Siinä oli vähän vieraileviakin tähtiä jonossa. Olis pian lasihuone hajonnu :) Neljä riehuvaa koiraa kasvihuoneessa ei ole hyvä ajatus.

pioni kirjoitti...

Mulla vielä kasvihuoneen syyssiivous tekemättä, tämä postaus kyllä antoi intoa siihen. Toivottavasti huomenna on siihen suotuisa ilma.

Maria kirjoitti...

Kasvihuone tarjoaa tosiaan nyt suloisia hetkiä! Omasi näyttää kutsuvalta. Omani olen myös siivonnut syyskuntoon, tyhjännyt kasvilavan ja siirtänyt mehikasviruukut sisään. Myös pelargonit nauttivat vielä pitkään olostaan lasihuoneessa. Kynttilöitä on ihana polttaa, kasvihuone loistaa kuin iso lyhty illan pimentyessä.

Helmisusi kirjoitti...

Ihanan syyskeitaan olet luonut, todella viehättävä olopaikka sinulla. Saatan kuvitella tunnelmavalaistuksen... oi, suloista!

PS. Kait Popo sentään joskus saa sisällä olla? Saahan... voi tuota katsetta! *snif*

Iris kirjoitti...

Ihana kasvihuone! Mistä mallistosta tuo "Euforia" on? :)

Sanni kirjoitti...

Se on Julianan Premium 12,1, tilattu Kivikankaalta.

Sanni kirjoitti...

Saa se siellä istuskella :) Useimmiten vielä sylkyssä.

Cheri kirjoitti...

Keidas kertakaikkiaan. Lattia on todella kauniisti patinoitunut. Näin syksyllä kasvihuone muuttuu lyhdyksi. Lämmitin jatkaa kautta varmasti pitkään.

Irene kirjoitti...

Nyt syksyllä kelpaa Euforiassa istuskella. Ei ole kuuma eikä liikaa hommia tehtävänä. Voi vaan nauttia kättensä kauniista jäljistä ja tunnelmoida elävän tulen äärellä.

Hannele kirjoitti...

Syksyn iloja - kiitos tunnelmallisesta postauksesta! Kuppi kuumaa oliivipuun alla taitaa olla kaikkien tarhureiden unelma :)

elämäni matkat... kirjoitti...

Voi miten ihana on Euforiasi <3