sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Sunnuntaifiilis


Viikonloppuna on saanut vain olla ja nauttia kauniista syyspäivistä. Puutarha on vieläkin houkuttava, koukuttava ja ihana.Mietin, että pitäisikö jo kääntää katsetta sisään päin. Muuttaa kenties ulkoa sisälle.  Miltäs meillä kotona oikein näyttikään? Miten taulut menevät itsestään vinoon? Jopa paikoissa, joissa niihin ei kukaan pääse koskemaan.Sunnuntait ovat mukavia päiviä. Niissä on semmoinen tietty fiilis. Tosin muutkin päivät ovat mukavia. Esimerkiksi perjantait. Kävin perjantaina lahjakkaan nuoren taiteilijan näyttelyn avajaisissa. Voit katsoa töitä täältä. Olen vaikuttunut!


*


Ehkä menen kuitenkin vielä ulos. Minulla on sitä paitsi valtava kassillinen istuttamattomia kukkasipuleita. Ei tämä ulkoilmaelämä tähän lopu!

3 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Tämä sunnuntai oli oikein kesäbonus, aivan ihana sää puuhastella puutarhassa, kun maa on sopivasti märkää ja penkeissä kaikenlaista ylikasvanutta siirreltäväksi. Sipulat on vasta tilattu, mutta ne onneksi ennättää vielä:) Oikein ihanata alkavaa viikkoa sinulle:)

Irene kirjoitti...

Ihanan lämmin sunnuntaipäivä on ollut tänään. On voinut nauttia rehevästä pihasta. Hyvä, että sinäkin joskus ihan vaan nautit. Niitä hommia kyllä aina riittää.
Muistan nuo suloiset kuvat pojastasi viljapellolla.

Saila kirjoitti...

Kai niitä tauluja kääntää joku kotitonttu ;-)
Ihanaa kun on hieno viikonloppu, on oikeasti mukava olla ulkona kun ei vielä tuule ja sada vaakatasossa. Ja sipuleita on niin mukava laittaa maahan ajatellen niiden tuottamaa iloa sitten keväällä!