keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Naisellista hömppää

Rakastan kaikkea naisellista hömppää ja tilpehööriä. Kosmetiikkaa, parturissa istumista, pitkää tukkaa, sormuksia jne.  Syksyllä on aika kiinnittää katse taas käsiin, kun niillä ei kokoajan kitketä tai ruovita mullassa. Niinpä eilen sain taas kynnet ja ne ovat niin ihanat! En halua mitään koristeita ja minulle huolitellut kynnet ranskalaisella manikyyrillä tekevät olon varsin viimeistelyksi ja naiselliseksi. Kynteni laittaa Pirke Q-Studiossa ja hänen työnjälkensä on huippuluokkaa.Kynsien lisäksi mm. hajuvedet ovat heikkouteni. Calvin Kleinin Eternityt ovat kestosuosikkeja, mutta tällä hetkellä jokapäiväisessä käytössä on Guccin Guilty. Koskmetiikasta voisi nostaa esiin vaikka mitä ihanuuksia, mutta seerumit ovat uusin hömpötykseni. Loistava ostos on Lancomen Génifique.Koruni ovat ehdottomasti hopeaa tai sen väristä metallia. Rihkamakin käy. Pukeudun melko hillitysti ja etupäässä mustaan (ehkä harmaaseen, valkoiseen tai hiekan väreihinkin muodin mukaan). Korut saavat olla suuria ja näyttäviä, jopa omituisiakin. Pilgrimin karhuriipus löytyi Helsingin liikkeestä, samoin sormus, jossa mielestäni on kettu, joidenkin mielestä susi. Jos minulla on kello, se on aina mieheni omistaan lahjoittama ja sopivaksi lyhennetty Orient. Olen yrittänyt hankkia naisellisempaa kelloa, mutta en löydä sopivaa tai sitten haluamani ovat huikean kalliita.Turkoosi hopeasormus on Nominationin.  Kalevalakoruista monet sopivat minulle. Suuri sormus on uusin hankintani.


*


Aivan mahtava hömppälehti on syksyisin ilmestyvä Elle Accessories. Sitä voi lukea uudestaan ja uudestaan ja se on täynnä ihania juttuja: kosmetiikkaa, laukkuja, kenkiä......Kengistä voisi tosiaan puhua taas ... ja aina. Mutta nyt vain sen verran, että olemme saaneet remontoitua luokan välinevaraston kausivaate-, kenkä- ja laukkuvarastoksi. Siitä tulee melkein pukeutumishuone ja kerron siitä ehkä lisää myöhemmin, mutta pakko on näyttää tämä.


Ikean kaapistosta ulos vedettävä kenkäteline on aivan huippu. Kengät näyttävät niin makeilta tököttäessään lesteissään herkullisina riveinä! Oih!


Palataan taas. Menen järjestelemään hyllyille juttuja!

Ei kommentteja: