torstai 6. lokakuuta 2011

Voi Bourgie!

Kartellin Bourgie on lempivalaisimeni. Minulla on yksi ja huolisin mieluusti useammankin. Mutta!Lampussa on kiusallinen vika. Kun sen kolmesta lampusta joku tai kaikki palavat, siitä palaa myös jokin muu, himmenninkatkaisijan sisällä oleva sulake tms...(Seinä työhuoneessani on oikeasti valkoinen)


En tiedä, onko tämä kaikkien Bourgieiden ominaisuus, mutta Kartellilla tiesivät kyllä ongelmasta.Lampunvaihdon lisäksi pitää siis hankkia sulake (sain viimeksi Kartellilta ilmaiseksi pari) ja askarrella ruuvimeisselillä. Ei niin hyvä juttu ollenkaan.


Se on tämän näköinen pikku-pikku-sulake. Höh!


Meillä on hyvin vähän koriste-esineitä. Työpöydälläni ovat kuitenkin jo pitkään olleet turkkilaiset "mekkolaatat" ja Kasvihuoneilmiöstä löytynyt sammakko.


Pidän sammakoista, oikeista ja esinesammakoista. Puutarhassakin on useita. Eläviä sekä esinesammakoita.


Lähden vähän matkalle. Toivon saavani teille hienoja kuvia ihmeellisestä kaupungista.


*


Editing:


Kiitos ja kumarrus Steve Jobsin elämäntyölle. Myös Macin  avaussivuni muistuttaa hänen poismenostaan. Apple on ihan parasta designia nettisivujaan myöden.

5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hyvää matkaa! Ai kun ihanat laatat, ja minulla onkin tuo sama sammakko pikkuinen selässään kurnuttamassa pihallani, taitaa olla samasta kaupastakin :-)
Harmittava lamppu! Kartell kuuluu mullakin mieluisiin. Haaveilen järjettömänä T-pöydästä, vaikka sellaiselle ei todellakaan ole paikkaa. Mutta sen solukkomainen rakenne kiehtoo loputtomasti!

Cheri kirjoitti...

Hyvää matkaa! Do svidania!

Cheri kirjoitti...

... Stev Jobsille myös, paljosta olen hänelle kiitollinen.

Arietta kirjoitti...

Oho! Onpa erikoinen vika! Ostimme juuri Hullareilta Kartellin Toobet makuuhuoneeseemme. Toivottavasti niihin ei tule mitää vikoja.

Apple on kyllä ihan paras. Mekin täällä suremme Steve Jobsin poismenoa.

Milka kirjoitti...

Minulle kävi että laitoin bourgiie valaisimen päälle ja siitä paloi yksi lamppu eikä se enään ota toimiakseen nähtävästi sama ongelma kuin sinulla oli. Täytyy ruveta metsästämään tuollaista sulaketta laitoin kyllä Kertellille viestiä.