sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Tulisi jo lunta!

Haluaisin, että ulkonakin olisi valkoista. Kotona valkoinen on vallitseva väri. Joulun valot ja kaakeliuunin lämpö saavat harmaan sään painumaan taka-alalle.Olen eilisestä asti herkutellut äitini paistamilla perunapiirakoilla. Ne ovat IHANIA! Ja nostaligisen kauniitakin Pentikin valkoisella sydänlautasella.Sateisen päivän viihdykkeeksi menimme uuteen kauppakeskukseen tuhlaamaan sunnuntaipäivää. Löysin jotain niin kummallista (mutta valkoista), että se oli pakko ostaa. Neanderthalin ihmisen muotoisen pyyhekumin!? Se on jotenkin pöyristyttävä, huvittava ja hieno yhtaikaa.


Tarjolla oli myös kirkkaanpunainen sarvikuono, vihreä gorilla ja sininen jääkarhu. Nämä eivät ole mitään pikku-pikku-pyyhekumeja. Neanderthalinikin on 12 cm pitkä.


 


Kaikkea sitä!


Jouluun on 20 yötä!


Ja ainiin! Se punainen männyn juurella oli tyhjä pillimehupurkki. Ihan tyhmää!

2 kommenttia:

paavali kirjoitti...

Maailmassa on näköjään ihan kaikkea, jopa neaderthal-pyyhekumi :) Pistää miettimään että minkälaiset markkinointiaivot on pohtineet mahdollista markkinarakoa ja miten asiaa on esitelty jossain uusien tuotteiden kokouksessa. Onko jonkun henkilön titteli pyyhekumienkehityspäällikkö ja mitäköhän se on englanniksi?

Sanni kirjoitti...

Eraser developing manager :)