lauantai 3. joulukuuta 2011

3. joulukuuta


Eteisen lipastolle kertyy kaikelaista. Kehystettyjä tulosteita, johonkin muualle menossa olevia esineitä. Tänään huomasin, että siihen on kertynyt aika kaunis asetelma.Haapaniemen kuvia, korjattavaksi (!) menossa oleva ihana käkikelloni, joka suuttui talviaikaan muuttamisesta ja alkoi käydä miten sattuu. Rosariumista ostamani koristesydän roikkuu naulassa  ennen lopullista paikkaa. Vain puhelin, vaihtuva tuikkulasi ja lentokonetaulu kuuluvat vakiokalustoon.Ulkonakin on aika kaunista, kun on valoa. Joulukuista kyllä ei. Suojasin pari omenapuuta ja virittelin ulkovaloja.Metsäkuvasta ei uskoisi vuodenaikaa.


Vasta tänne kuvia laittaessani huomasin, että tuossa kuvassa on jotain punaista puun juurella. Samasta kohtaa on toinenkin kuva ja on se sielläkin. Muissa kuvissa sitä ei ole, joten kyse ei voi olla roskasta linssissä. Mitä ihmettä? Nyt minun on mentävä takaisin katsomaan , mikä tuo on?


*


Jouluun on 21 yötä!

4 kommenttia:

Täti kirjoitti...

Aiemmin syksyllä näin metsän toisessä kohtaa joltakin pudonneen vaaleanpunaisen käsineen. Olisiko kyseessä käsineparista toinen...

Cheri kirjoitti...

Tonttuhan se siellä kykkii männyn juurella. Niillä on nyt sesonki ja niitä voi bongailla siellä täällä :)

Irene kirjoitti...

Eteisen pöydällä kohtaavat sisään tulevat ja ulos menevät esineet. Vähän niin kuin rautatieasemalla ihmiset.
Joten se on niitä kodin eniten vaihtuvia "esinetiloja". Niin, ellei sitten lastenhuonetta lasketta.

Metsätonttu kirjoitti...

Metsän salaperäisyyksiä. Niitä löytyy aina metsästä!