perjantai 20. tammikuuta 2012

Kirjastossa


Normann Kopenhagenin valaisimet valaisevat kirjastoluokkamme. Välillä aina havahdun taivastelemaan niiden ihanuutta. Hyvää viikonloppua!

5 kommenttia:

santra kirjoitti...

Upeeta!! Tosi kauniit valaisimet. :)

Saila kirjoitti...

Ajattelin ensin, että olet käynyt julkisessa kirjastossa :-D Siitä tulikin mieleen oma lapsuudenkirjastoni Helsingin Kulosaaressa, jännässä 60-luvun betonirakennuksessa. Sisältä se oli huikea, katto kymmenen metrin korkeudella ja lukunurkkauksessa sieltä riippuivat ihana 60-luvun pallovalaisimet piiitkistä johdoista makeiden pyöreiden pikku pöytien päälle, ja ihanuuden kruunasivat oranssit nojatuolit! Ihan mahtava interiööri joka pysyi samana sieltä 60-luvulta asti. Nyt kirjasto on lakkautettu enkä voi kuin toivoa, että sellainen sisustusarkkitehtoninen helmi olisi jotenkin museoitu!

paavali kirjoitti...

On kyllä ihana lamppu!
Kivalta näyttää myös tuo kirjakaappi. Onko se jotain tuotannossa olevaa sarjaa vai jokin vanhempi löytö?

Anonymous kirjoitti...

Minultakin meni vähän aikaa, ennenkuin tajusin, että kyseessä on kotikirjastosi. Ihanaa, kun on kotona kirjasto. Teillä noita huoneita riittää. Lamppu on hauska.
Lapsuuteni kirjasto oli Munkkiniemen kirjasto, josta kannoin aina valtavat pinot seikkailu- ja tyttökirjoja kotiini. Lämmöllä ja kunnioituksella muistelen tuota paikkaa.

Jaana ja Haltiatytöt kirjoitti...

Samoilla linjoilla minäkin. Mieleen tuli ensimmäiseksi loistavat julkiset kirjastot. Nykyisin käyttämäni Itäkeskus ja luettuani kommentteja,lapsuuden kirjasto Lauttasaaressa. Hienoa, kun on oma kirjasto! Meillä ei sellaista ole ja kirjahyllyt pursuavat kirjoja. Kirjastoluokassa upeat lamput ja mikä hohtava tapetti!