sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Äiti on terve, kun se leikkii...

...onhan?



Nyt minulla on pieni kamera. Järkkäri on kyllä aivan huippu, muttei mahdu käsilaukkuun. Eikä sitä jaksa ihan aina raahata mukanaan. Eikä se ole näin söpökään.



Sony Cyber-Shot 16,2


Sitten minulla on kameran iPadiin yhdistävä juttu, mikä lie. Tietokonekaan ei mahdu käsilaukkuun. iPad mahtuu.



Apple iPad Camera Connection Kit


Sitten vielä ihana apps-löytö. Ilmainen Skitch, jolla voi sormeilla kuvia iPadissaan.



Skitch iPad


Sormella voi lisätä kehyksiä, rajata, kirjoittaa, laittaa nuolia tai piirtää. Meistä se on niin hauskaa. Minulle piirrettiin Hitler-viikset. En voi ymmärtää, miksi! Onkohan osoitinta, jota Applen kosketusnäyttö tottelisi? Siis semmoista kynän tapaista. Sormi kun on aika pökkelö.




 


Lelut on kivoja.

7 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Minä yritän aina pitää mukana pientä järkkäriä, mutta eihän sitä aina jaksa. Ja sitten käy tietenkin niin, että juuri silloin eteen tulee jotain megahienoa, mitä olisi kiva kuvata. iPad on aika mukava lelu :)

Siirtolapuutarhuri kirjoitti...

Edellinen kamerani oli Sony. Joka ei ole perinteinen kameravalmistaja, mutta käyttää laadukasta optiikkaa (Carl Zeiss) ja kuvieni laatua kehuttiin. Huolimattomuuksissani kadotin hyvin palvelevan kamerani ja nyt olen Olympus-maailmassa.

Sanni kirjoitti...

Ipad on ihan huippulelu, kunhan vaan oppii hyödyntämään sitä monipuolisesti. Sonyihin olen ollut tosi tyytyväinen. Järkkärinikin on Sony. Merkkiuskollisena pokkarinkin piti olla :) Silloin kun ostin ensimmäistä kameraani, niin Sony tuntui olevan ainoa, joka ei toimi kertakäyttöparistoilla vaan ladattavalla akulla. Nykysestä tilanteesta en tiedä.

Cheri kirjoitti...

Hienot lelut! Kameraosastoa pitäisi uudistaa täälläkin, mutta täytynee vielä harkita merkkiä. Mac-maailmasta en kuitenkaan muuta.

Riina kirjoitti...

Pikku pokkari kyllä täytyisi mahtua käsilaukkuun. Onhan nykykännyköissä hyviä kameroita, mutta sen vakaana pitäminen on kyllä hankalaa..

Suvi kirjoitti...

IPadille on kyniä! Kysy vaikka Humacista tai Tektorilta, Verkkokauppa.com myynee myös (?). :)

Sanni kirjoitti...

Mulla on jo semmonen kynä :) Mies haki Omenakaupasta! JEE!