tiistai 24. tammikuuta 2012

Tammikuun lehdet

Meillä on joka paikassa lehtiä. Sisustus ja puutarhalehtiä etupäässä. Joskus ei ole aikaa kunnolla niiden selailuun, mutta nyt olen yrittänyt käydä tämän kuun tarjontaa jotenkin läpi. Uskon, että sisustuslehdillä on valtava vaikutus ainakin minun sisustustapoihini. Kuvia ja tunnelmia tutkimalla oppii, mistä itse pitää. Kasasin suosikkilehdistäni kuvakollaaseja ja huomasin värimaalimasta muotoutuvan joka kollasiin melko samankaltaisen.   


Olisi mukava askarrella sisustusleikekirjaa, mutten raaski leikellä lehtiäni. Kuvakollaasien teko on melkein askartelua ja tosi kivaa. Minä teen ne Picasalla.


Mitä mieltä olette tällaisesta lehtikatsauksesta?

10 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Tosi kiinnostavat kollaasit, ihania kuvia- ja värit ovat tosiaan kauniit, yksinkertaisia pehmeitä perusvärejä höystettynä väripilkuilla. Aivan ihana terho(?) & lehtitapetti tuossa Koti ja keittiö -lehden kollaasissa! Näiden kollaasien yksityiskohtia on kiva katsella.

Anonymous kirjoitti...

Onpas hauskan näköistä!
Nuo tunnelmat pääsevät hyvin esiin noissa kollaaseissa.
Huomaan, että siniharmaa on yksi sinun suosikkivärejäsi. Samoin käsittelemätön puu, keramiikka, pyöreät muodot ja tietysti puutarha kaikkinensa kasveineen ja eläimistöineen.
Itse pidän kovasti noista samoista asioista.
Kiitos Sanni!

Maria kirjoitti...

Tykkään! Lehtiä en raaski minäkään leikellä, tällä tavalla herkkupalat voikin koota yhteen (tosin minä olen moiseen hommaan liian laiska). Puutarhakollaasissa nököttääkin sedältä saatu antiikkilapio!

Metsätonttu kirjoitti...

Varmaan hauskaa puuhaa tuollainen kollaasin tekeminen. Eli Picasa on noin monipuolinen!? Minullakin picasa, mutta en ole ehtinyt tutustua siihen. Mutta monta kuvaa sinun tartti ottaa!
Kaunista tuli!

Minulla voisi tulla toisenlainen.:D

Jaana ja Haltiatytöt kirjoitti...

Magee katsaus/kattaus!

Sanni kirjoitti...

Olehyvä. Minä en ole pitäny siniharmaata lempivärinäni, mutta nyt katsoin kollaaseja uudestaan ja totta!! Siellä sitä on joka kuvassa. Hmm. Voiko siis löytää tiedostamattomia sisustusmieltymyksiä tehdessään kollaaseja?

Sanni kirjoitti...

Se on tosi hauskaa...Olisikin melko kivaa nähdä, miten erilaisia kollaaseja eri ihmiset tekisivät samasta lehdestä!

Metsätonttu kirjoitti...

Minulle ei tule noita lehtiä, vain Ruusunlehti, Tähdet ja avaruus ja astrologisen seuran lehti. Mutta...tein vasta 'aarrekartan' vanhoista lehdistä. Tuli ruusua ja lämmintä puhdasta kotia (kaiken tämä homeseikkailun jälkeen) ja jopa KANALA ja vahtimestari.
Mietinkin, että etsisin väreissä puuta ja punaista varmaan enemmän...

Sanni kirjoitti...

Tosi hauska "leikki". Odotan jo helmikuun lehtiä. Ei minullekaan tule, kuin tuo Piha-lehti ja kolme sisustuslehteä (miten niin kuin?). Ostelen usein irtonumeroita. Lehtihyllyn ohittaminen on minulle vaikeaa...

NOPPA kirjoitti...

Olenkin sisäisestä pakottavasta tarpeestani aloittanut viime syksynä oman pikku leikekirjani, joka on täynnä lehdistä napsittuja sisustus-, meikki-, matkakohde-, ruoka- ja filmstar-kuvia...
Leikkaa ja liimaa, sekä varsinkin sommittelupuoli, on se terapeuttisin vaihe taiteelliselle tyhjiölleni tällä hetkellä...
Pienet lapset tarvitsevat aikaa ja syliä ja varsinkin lämpöä<3

Rakastavaa helmikuuta,

NOPPA