tiistai 17. tammikuuta 2012

Kivirivi

Minulle on yllätyksekseni kasaantunut hieno rivi Kivituikkuja. Aiemmin en pitänyt niistä juurikaan, mutta kyllähän ne ovat aika kauniita. Iittalan nettikaupassa on ale ja sieltä on tulossa kaksi uuden väristä.Meillä palavat kynttilät läpi talven ja kesälläkin vaihtelevasti. Kivoja kynttiläkippoja ovat myös Pentikin erilaiset lasit.Hämärät tunnelmavalot kuuluvat arki-iltoihinkin. Vaikka joulu on muuten jo korjattu täysin pois, en hennonnut vielä luopua valokransseista ikkunoissa.Iitalan kaupasta tilasin muuten uusimman muumimukin, Helsingin designpääkaupunkiuden kunniaksi lanseeratun Hurraa-mukin.  Sitä ei ole vielä näkynyt kaupoissa ja minua pelotti, että jään ilman.


3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Pentikin kuplalasit on tosi kauniita tuikkukippoina. Viime talvena käytin niitä kuplaviinilaseja, laitoin pohjalle vähän kahvipapuja ja lämpökynttilän siihen päälle. Kauniita ja hyväntuoksuisia. Tuo Hurraa -muki onkin hieno, enpä ole tuollaisesta kuullutkaan. Mahtaako taviskauppoihin tullakaan...

Riina kirjoitti...

Tuo muumimuki on hieno! Erilainen kuin nuo ns tavismuumit.

Meillä on edelleen kaunis kynttelikkö paikallaan olkkarissa tuomassa valoa pimeisiin aamuihin ja iltoihin ja pihalla palaa ulkovalot. Mikä kiire niitä kaikkia on karsia vaikka joulu menikin??

Nina kirjoitti...

hei hei,
Ilmanmuuta sopii että linkkaat :)
/Nina