sunnuntai 15. tammikuuta 2012

iHanaa

Follow my blog with Bloglovin

Applella todella osataan tuotekehittely kaikkia osa-alueita myöten. Tekniikasta en mitään ymmärrä, muuta kuin sen, että laitteet toimivat ja sen jos eivät toimi. Applen design viehättää minua. Tänään meinasin Prismassa ostaa sellaisen lisälaite/usb-tiesmikä piuhakkeen, koska se oli niin hienon näköinen ja kauniissa laatikossa. Jätin kuitenkin ostamatta, koska piti kysyä mieheltä, että mitä tällä tehdään?Steve Jobs loi vertaansa vailla olevan brändin, jota rakastetaan. Applefanaatikkojen omistautuminen lähentelee varmasti uskonnollisuutta. Uskollisuutta se ainakin on. En tiedä, miten minut saisi luopumaan omenalaitteista.Puhelin on paras, mikä minulla on koskaan ollut. Käytössäni on nyt toinen iPhoneni. Se on korvannut musiikkilaitteena iPodin, jonka annoin eteenpäin.iPad tuntui ensin turhalta lelulta, mutta voi mitä kaikkea siihen onkaan saatavissa! iTunes on ainoa musiikinostopaikkani ja App Storesta voi löytää vaikka mitä viihdykettä. Nyt haikailen Mondo-matkaoppaiden perään. Kirjafriikkinä arastelen hieman iBooksia enkä usko, että tablettilukeminen voi korvata kirjaa. Mutta matkaolosuhteissa se toimii varmasti. iBooksissa on jo yllättävän paljon suomenkielistä kirjallisuutta.Pelkän Ipadin painolla voi matkalaukkuun pakata niin monta romaania kuin uskoo pystyvänsä lukemaan, oppaan matkakohteesta, aivan huipun viinioppaan, aikakausi- ja sanomalehdet joka päivä tuoreena,kaikki cd-levyt, lautapelejä ja vaikka mitä viihdykettä facebookista ja sähköpostista puhumattakaan. Ja iPad painaa 705g! Monet pelit Angry Bird etunenässä ovat aikuisistakin viihdyttäviä ja esimerkiksi Carcassonne-lautapelin iPadversio on erinomainen. Kaikenikäisille ja kaikenkarvaisille löytyy peli.Macit ovat tietysti oma lukunsa. Maceissa parasta on nopeus ja helppous. Kaikki on yksinkertaista ja helposti avautuvaa. Omenakoneet eivät kaatuile, puuroudu tai jumita. Ne ovat madottomia omenoita! Lähin Omenakauppani on yhtä ihana kuin karkkikauppa. Joulupukki löysi sieltä iPhone-ohjattavan helikopterin!!(Toivon, ettei lukijoita kyllästytä aihepiirin laajentuminen puutarhasta milloin mihinkin. Puutarhasta on vain niin vähän kerrottavaa sydäntalvella. Suunnitelmia on kuitenkin vireillä.)
Hauskaa alkavaa viikkoa!

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ei haittaa, vaikka tarinoit muustakin kuin puutarhasta. Onhan se ymmärrettävää, ettei talvella ole niin paljon viherpiiperrettävää eikä vanhoja kuviakaan viitsi alvariinsa esitellä. Vähän alkaa nuo omput kyllä itseäkin kiinnostaa eikä vähiten hehkutuksesi ansiosta :) Tuo loppukevennys olikin aika hauska! :D

jori kirjoitti...

Aivan mahtavia - kerrassaan mahtavia. Meillä jyllää tuo omenaperhe myös ja nyt on haaveissa lenkille rakkekello nano ja omppu telkkari vanhan sonyn tilalle. Siinä on kuulemman jotain hitsin hienoja ominaisuuksia padin yhteiskäytölle =)

Villiinpihaan hurrjasti sydäntalven haleja uinuvasta puutarhasta =)

Sanni kirjoitti...

Kiitos Jori!

Apple tv unohtui tuosta postauksesta. Mies sai sen joululahjaksi ja se on siis semmoinen boxi, joka yhdistetään tv-näyttöön tai mihin tahansa näyttöön. Onko Applella oma näyttö tv:lle?Odotamme, etteä meille saapuu tätä mopolaajakaistaa nopeampi kuituyhteys, niin saamme siitäkin kaiken irti. Nanorannekello?? hmm...tutkin asiaa.

moomy kirjoitti...

Mistäs mainio Moominhouse-hiirimatto on hankittu?
Aika hyvä omenasato kertynyt sinnekkin ;)

/Harmajan-isäntä

Sanni kirjoitti...

Moi Moomy! En muista mistä hiirimatto on kotoisin. Ihan lentokentän muumikaupasta vaiko jostakin kirjakaupasta. Kämpissä oli ennen semmoinen muumikauppa, missä noita voisi olla...Muumimaailmalla on myös nettikauppa. Ehkä sielläkin on. Omenia pitää olla ;)