tiistai 14. helmikuuta 2012

Hyvää ystävänpäivää!

Ystävänpäivän kunniaksi etsin teille hieman pionien parhaimmistoa.


Tässä vaiheessa talvea on pakko katsoa kuvia, jotta uskoisi mahdolliseksi moisten kaunottarien olemassaolon omassa puutarhassa.En osaa päättää minkälaiset pionit ovat suosikkejani? Ensin kukkivat villilajit  ovat sykähdyttäviä ja niin kauniita, koska ne ovat ensimmäisiä. Painavat kerrannaiset pallukat ovat huumaavia. Kaikista eniten taidan tykätä vaaleimmista ja noista puolikerrannaisista tai yksinkertaisista. Näitä on jonkun aikaa vielä odotettava.Vähemmän aikaa on odotettava Villin pihan muuttoa ja muutosta. Muutan takaisin Bloggeriin 1.3. ja samalla Villin pihan ulkoasuun on luvassa yllätysmuutos. Tässä hieman esimakua siitä.


Vanha Villi piha on muutoksen takia suljettuna, mutta avautuu siis maaliskuun ensimmäisenä. Luvassa on silloin kaikkea kivaa! Toivon, että seuraatte takaisin sinne, myös ne jotka löysivät Villin pihan vasta Divaanin blogeista.

12 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää Sanni! Kiva kun päästään taas vanhaan villipihaan.

Tiina kirjoitti...

Oooooh..... Mitä taideteoksia nuo ovatkaan. Jään odottelemaan innolla paluutasi bloggeriin ja mitä muutoksia oletkaan suunnitellut.

Riina kirjoitti...

Minun ystäväni on kuin niitynkukka... Tosin nuo ei tainnut olla niittykukkia, mutta...

Aila kirjoitti...

Ihanaa ystävänpäivää sinullekin Sanni ! Hyvä ratkaisu palata... Jännitystä ilmassa... Ei malta odottaa...Ja kevätkin jo kohta...

pioni kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivän iltaa Villiin Pihaan!

Pioni-ihastus (ja haaveita!) | Kujeita ryytimaalla kirjoitti...

[...] Villin Pihan blogissa oli eilen ystävänpäivän kunniaksi kuvia pioneista. Siitä muistui mieleeni viime kesän pioni-ihastukseni. Aloin siis selvitellä miten noita ihanuuksia saisi omalle pihalle. Ensin törmäsin Kotilieden neuvoihin, joissa todettiin että pionit tulisi istuttaa syksyllä. Höh! Varmuuden vuoksi tsekkasin vielä pari muuta linkkiä haustani pionien istutus, ja Yhteishyvän artikkelissa taas ohjeistettiin istuttamaan pionit keväällä. Ota nyt tuostakin sitten taas selvää! Astiataimien ja juuripalojen suositeltavuudesta artikkelit näyttivät myös olevan eri mieltä. [...]

paavali kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää näin päivää myöhässä!
Mie ainakin seuraan Villin Pihan perässä ihan minne vaan :)Tämä blogi on semmoinen päivien piristys, huonot päivät muuttuu vähemmän huonoiksi ja hyvät vielä paremmiksi. Säilyykö Facebook-päivitykset? Ne on siitä kivoja että näkee heti on tullut jotain uutta juttua.

Sanni kirjoitti...

Facebook päivitykset säilyvät kyllä! Kiva, että seuraat. olisi kurja menettää lukijoita ja blogista on tulossa niin kaunis. Ainakin minun mielestäni! Yllätyksiäkin on luvassa.

Henrietta kirjoitti...

Tervetuloa takaisin, kivaa kun saa taas thumbnailin sulta näkyviin niin voi kuvan perusteella jo jotain päätellä. Upea logo sulle on tulossa.

Pinea kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotan, mitä Villissä pihassa seuraavaksi tapahtuu! Tämä Divaani-vaihe on mennyt minulta hiukan ohi, mutta seuraan kyllä perässäsi takaisin Bloggeriin :)

Iris kirjoitti...

Noniin, nyt on pioni.fi verkkokauppa auki! Arvaa olenko viettänyt siellä koko illan ihastelemassa :)

AnnaS kirjoitti...

Ihania pioneja! Tässä(kin) vaiheessa talvea on hivenen vaikea uskoa, että jotain niin ihanaa kuin pionit, kasvaa ja kukkii omassa pihassa. Kiitos päivän piristyksestä :) Ehkäpä uusi pionilajike piristäisi vielä lisää ;)