keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Barrington Belle 

Barrington Belle on yksi kauneimmista yksinkertaisista pioneista. 
Sen monista nupuista ensimmäinen on nyt auki.

    

Kevään ensimmäinen projekti oli vanhan pionipenkin reunan laajennus ja peruskorjaus. Täti-Vihreän kivituhkareunukset ovat täydellisiä.

    

Kelpaa pionihovin juhlia! Puutarhan kuninkaallisiahan ne ehdottomasti ovat!

5 kommenttia:

a_millia kirjoitti...

Mitenkä teit nuo reunukset? Ihanko vaan nurmikko pois ja kivituhka tilalle? Minulla olisi sama projekti edessä :).

Cheri kirjoitti...

Pionit ovat ehdotonta aatelia. Sinulla on kaikki säädyt edustettuina :)

Sanna kirjoitti...

a_millia, juurikin niin. Lisäksi vielä juuriaestekangas kivituhkan alle niin, että se nousee nurmikon ja kivituhkan välissä hieman pystyyn lapion jälkeä pitkin, mutta jää siis näkymättömiin kokonaan.

Jenni kirjoitti...

Mä niin kovasti inspiroidun tuosta kaikesta ja toivon, että onnistun vuosien saatossa saamaan jotakin edes lähelle noin makeeta meillä etupihan rinteeseen. Tuo on niin mahtavan näköinen ja taitaa kukkia koko kesän? Se on jäänyt verkkokalvoilleni kummittelemaan, miten ihana tuollainen kukkaloisto kesän yli tuossa pihassa olisikaan.

Koko viimekesän kaivoin lumimarjan ja ruusun juuria ylös ja nyt mäki ammottaa koko ruskeudessaan. Kun nyt edes saisi kesän aikana pengerrettyä jotenkin ja muutaman kasvin kasvamaan.

Jenni kirjoitti...

Tuo rinne on aivan mahtava. Mun piti tulla kaivamaan verkkokalvoilleni tallentuneet kuvat, jotta voin näyttää isännälle millaiselta toivon joskus meidän etupihan rinteen näyttävän. (Siihen saattaa mennä muutama vuosi.)

Nyt rinne ammottaa ruskeana. Viime kesä meni kaivaessa lumimarjan ja ruusun juuria pois. Se se vasta hullun hommaa oli. Kaivurilla olisi mennyt ehkä tunti, mä sijotin koko kesän. Olis kiva jos tänä kesänä saisi pengerrettyä ja istutettuakin jotain.

Kukkiiko teillä tuo rinne koko kesän? Onko jotain hyviä vinkkejä tuollaisen rinnepenkin pystyttämiseen ja kasvivalintaan?

Niin, kiitos tosiaan. Kuvistasi saa mahtavaa inspiraatiota!