tiistai 3. heinäkuuta 2012

Paras aika!Pioneita on satoja. Ei vielä auki kaikki, mutta nuppuja! 


Puutarha on terapeuttisin paikka minkä tiedän. Myös silloin, kun se tuntuu orjatyöleiriltä. Tai ei se oikeastaan tunnu. Siellä on monenlaisia terapiamuotoja. Kauneutta, tuoksuja, ääniä, suunnittelua ja kontrollia, hallitsematonta villiyttä ja armotonta puurtamista. Ja paljon muuta.


Puutarha on esteettinen pala pakoa todellisuudesta.


Paras palkinto, on jonkun huokaus: "Ei voi olla totta!" tai sama ajatus omassa mielessä kesäisellä iltakierroksella.


Että on omin käsin tehnyt jotain, joka voisi olla satukirjasta. Että voi melkein kuulla keijukaisten siipien suhinaa kesäyössä. Jotain, mitä ei ole olemassakaan marraskuun lopun sateisena päivänä tai helmikuun pakkasten paukkuessa. Mutta nyt on. Tosiaan on!


Muistakaa nauttia!


4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Pah! Blogger hukkasi kommenttinne, kun yritin julkaista niitä. Kuusirannan emäntä: Tumma pioni on Hei Hao Bao Tao. Tilattu muutaman vuosi sitten Pionien kodista. Se on mahtavan reheväkasvuinen ja kukkii runsaasti. Kiitos kuitenkin kommenteista ja kehuista, jotka onneksi ehdin lukea.

Leena K kirjoitti...

Meidän kesä on tosiaan niin pakahduttavan intensiivinen. Kasvun vimmaa ja valon taikaa on varmaan vaikea kuvitella jostain Välimeren perspektiivistä. Minä istun kirjoittelemassa tätä kasvihuoneessa ja ilta-aurinko hehkuu sormustinkukissa. Ne ovat kuin soihtuja.

Susanna kirjoitti...

Kateellisena ihastellen...

Terhi kirjoitti...

Huikeita pioneja! Ja kiinnostavaa faktaa sormustinkukista. Mukavaa ja toivottavasti helteisempää heinäkuuta!