torstai 14. helmikuuta 2013

Safkaa

Yksinkertainen, hyvistä raaka-aineista tehty ruoka on parasta. Gloria ruoka & viini-lehdessä ollut Chorizokeiton resepti on loistava.

Tänään korvasin pavut linsseillä ja kaalin kukkakaalilla ja tulos oli parempi kuin reseptin mukaan tehtynä.


Aivan loistava keittokirja  on tämä:


Kirjan ohjeen mukaan tehty lohisalaatti on loistava esimerkki huippuraaka-aineiden hienosta yhdistelystä. Helppoa, nopeaa, herkullista ja terveellistä.


Tehkää itse ruokaa, miettikää mistä ja miten raaka-aineet tulevat.
Läheltä, kaukaa?
Alkuperäisinä, käsiteltyinä?
Puhtaasti, oikeudenmukaisesti ja tuotantoeläimiä hyvin kohtelevasti kasvatettuna?






6 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Kiitos herkullisesta reseptistä. Oikein hyvää ystävänpäivää!

Marietta kirjoitti...

Kirjasta on tulossa myös ruotsinkielinen versio
http://chicling.blogspot.fi/2013/02/safka-battre-vardagsmat-lanseras-i-april.html

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Myöhäistä ystävänpäivän iltaa!

Minna kirjoitti...

Nam tässähän tulee nälkä:) Mukava blogi sinulla ja voih niin kaunis pihapiiri, rekisteröidyn kyllä heti lukijaksi!

pioni kirjoitti...

Safkaa-kirjaa suositteli työkaverikin, täytynee ostaa:)

Irene kirjoitti...

Olipas ajankohtainen postaus nyt hevosenliha-kohun saattelemana.