Yksinkertainen, hyvistä raaka-aineista tehty ruoka on parasta. Gloria ruoka & viini-lehdessä ollut Chorizokeiton resepti on loistava.
Tänään korvasin pavut linsseillä ja kaalin kukkakaalilla ja tulos oli parempi kuin reseptin mukaan tehtynä.
Aivan loistava keittokirja on tämä:
Kirjan ohjeen mukaan tehty lohisalaatti on loistava esimerkki huippuraaka-aineiden hienosta yhdistelystä. Helppoa, nopeaa, herkullista ja terveellistä.
Tehkää itse ruokaa, miettikää mistä ja miten raaka-aineet tulevat.
Läheltä, kaukaa?
Alkuperäisinä, käsiteltyinä?
Puhtaasti, oikeudenmukaisesti ja tuotantoeläimiä hyvin kohtelevasti kasvatettuna?
6 kommenttia:
Kiitos herkullisesta reseptistä. Oikein hyvää ystävänpäivää!
Kirjasta on tulossa myös ruotsinkielinen versio
http://chicling.blogspot.fi/2013/02/safka-battre-vardagsmat-lanseras-i-april.html
Myöhäistä ystävänpäivän iltaa!
Nam tässähän tulee nälkä:) Mukava blogi sinulla ja voih niin kaunis pihapiiri, rekisteröidyn kyllä heti lukijaksi!
Safkaa-kirjaa suositteli työkaverikin, täytynee ostaa:)
Olipas ajankohtainen postaus nyt hevosenliha-kohun saattelemana.
Lähetä kommentti