sunnuntai 25. elokuuta 2013

Apua ja arvontaa!

Olen pohtinut sitä makuuhuoneen tapettia. Löysin kirpputorilta vanhan oven, josta tulisi mahtava sängynpääty. Ihan sellaisenaan, puolipoistettuine, ränsistyneine maaleineen. Mutta se tapetti. Ajattelin, että saisi olla väriä. Mallailin ovea eri tapettivaihtoehtohin.

1. Eijffingerin Pip-mallisto on houkutellut aina?

2. Tummansinistä Kiurujen yötä on omasta takaa, mutta se ei oikein tunnu tässä kohtaa oikealta?


3. Vanhanaikaisista William Morriseista olen haaveillut pitkään?


4.Tässä sitten se eniten mielessä keikkunut vaihtoehto. En tiedä?
         
APUA!?
Tapettiavusta kiitokseksi (ja muutenkin) arvon valintanne mukaisen pihalaatan (postikuluineen). Edellisessä postauksessa ovat kaikki mallit.

TARJOLLA SIIS:
-Kompassi
-Kalat
-Tassu
-Kelttiläinen ympyrä
-Keskiaikainen neliö
-Elämän puu

Aikaa osallistua 31.8.2013 asti. Jätä kommentti tapeteista sekä, mikä laatta olisi kivoin. Tapetteja kommentoimattakin saa osallistua.
(Ystävät ja sukulaiset jätän arvonnan ulkopuolelle... He saavat laatan kauniisti pyytämälläkin)

46 kommenttia:

jori kirjoitti...

Voi sinua huimaa - projektia projektin perään sen kuin pukkaa. Kallistuisin joko Pipin ihanaan valikoimaan tai Morrisiin. Kiurukin on hienoa, mutta meillä ja tutuilla sitä on ollut punaisena, vaaleansinisenä ja keltaisena niin tuntuu niin nähdyltä vaikka klassikko onkin. Ehkäpä Morris olisi kyllä kovin juttu ;)

Aru kiina kirjoitti...

mä oisin ton ekan turkoosin kukkasen kannalla... Ihan miun makuun ja :D

TuulaJ kirjoitti...

Mielestäni tuo keltainen kiuru-tapetti on paras. Se on jotenkin samanoloinen kuin ovi, samoja värisävyjä. Jos voitan, valitsen kompassi-laatan.

Tiina kirjoitti...

Mä valkkaisin tuon Eijffingerin turkoosin tapetin. Ja jos onni suosii, valintani ois kompassilaatta. Se olisi hauska yksityiskohta puutarhassa.

Anonyymi kirjoitti...

Morrisiin päätyisin näin kuvien perusteella....
Tassulaatta on aika hieno :)
T.Inkeri

Leila kirjoitti...

Keltanen kiuru on miunkii suosikki, tai sit tuo oikeapuoleinen Morris. Kompassilaatan haluan jos voitan:-)

Pauliina kirjoitti...

http://www.borastapeter.se/fi/#

Täälläkin on kivoja ja voi koe tapetoida ;)

Nina Hautala kirjoitti...

Ensimmäinen vaaleansininen on ihana! Sopii loistavasti "vanhan" sängynpäädyn kanssa. Jos voitan valintani on tassu-laatta

Maria kirjoitti...

Jotenkin osaisin parhaiten kuvitella Morrisin malliston tapetin kotiinne. Kompassi-laatta olisi minunkin mieleen :)

Pia kirjoitti...

Pip-kuosit ovat minunkin lemppareita, mutta tuon vanhan oven kanssa yhteen sopii mielestäni keltainen kiuru.
Kompassilaatta olisi arvontatoive* :)

pioni kirjoitti...

Ekassa kuvassa olevat tapetit on kuin karkkeja, ne siis mun valinta:)
Ja kompassilaatan minäkin ottaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt oli pakko kommentoida piiiiitkästä aikaa, kun oli niin hassu sattuma. Meidän koululta löytyy tuota Pipiä keltaisena ja kiuruja sinisenä =) Itse tykkään ihan mahdottomasti molemmista ja miksei myös värit noinkin päin. Ja joo, onhan niitä kiuruja jo nähty monessa, mutta ne on kyllä livenä ihan mahtavat, kuvat ei anna oikeutta. Jos olet kiinnostunut, voin laittaa kuvia, miltä ne näyttävät meillä.

Elämänpuu on laatoista suosikkini.

T. vakkarilukijasi, mutta hiljainen Alina

Lilja kirjoitti...

Oi ihanaa! Valitsisin ehdottomasti itse joko Morrisin tai kiurut. Mutta voiko keltaiseen kyllästyä? Hienon oven olet löytänyt!

Elämän puu on mieluinen! :)

MINNA kirjoitti...

Kiurujen yö. Kompassilaatta olisi mieluinen :O)

Pelaguu kirjoitti...

Eijffingerissa on kyllä voimakkaat ja kirjavat värit toisiin verrattuna, niissä ainakin on väriä. Jotta voi valita esim. pinkin, täytyy siitä kyllä erityisesti pitää, niistä malleista pidän eniten, toisaalta taas täytyy ajatella kokonaisuutta, minkälainen tila on jne. Tuo keltainen sopii tuohon oveen ehkä jonkin verran, mutta täytyy kyllä keltaisestakin tykätä, jotta sen valitsee ja jaksaa katsella monta vuotta. Myös Morris on aika hauska, hillitty, aika tumma, vähän se ehkä väriä kaipaisi.. Vaikea valinta joko Morris tai Eijffinger, kalistuisko ekaan?! Pihalaatoista valitsisin tassunjäljen. Kompassi olisi myös hauska, mutta sille pitäisi olla ihan oman arvoisensa paikka, ei sitä vois tökähyttää mihin vain, ja tällä hetkellä ei sopisikaan mihinkään minulle, ehkä sen tassun valitsen. Toiaalta aika vaikea valinta, kun ei sillekään ole oikein mitään paikkaa.. Kaloille ehkä olisi paikka, kompassillekin olisi paikka toisessa puutarhassa, mutta ei kehtaa valita samaa kuin muut. Tulipas kommentistani pohdiskeleva. :) Ehkä minä vielä jotain päätän..

Sametti Hortensia kirjoitti...

Pitipä oikein harkita pitkään...paras tapetti olisi joko vaaleansininen Pip tai mustapohjainen Morris-tapetti (sopisi hyvin sängynpäätyoven kanssa, paremmin kuin Pip).

Kelttiläinen kiemura tai elämän puu on ihanin laatta!

santra kirjoitti...

Ihailen tuota ekaa vaihtoehtoa. Oon nähnyt sitä joissain blogeissa. Se sopisi mun ompeluhuoneen seinälle. Kakkonen tuntuu kyllä liian tummalta. Mut toi neljäs, viimeinen vaihtoehto näyttäis oven kanssa kivoimmalta. Onko siinä kaksi värivaihtehtoa? Toisessa enemmän valkoista? Siis pienempi kuva. Jos on, nii sit se valkoisempi vaihtoehto.

Noista laatoista toi koirantassun jälki puhuttelee koiraihmistä eniten tällä hetkellä. :)

Oravanpesän Kati kirjoitti...

Oi, kaikki ihania tapettivaihtoehtoja. Itselläni on Kiurujen yötä punaisena, joka aina vaan tekee onnelliseksi, mutta makuuhuoneeseesi ehdottaisin tunnelmallisen tummaa Morrista, tuo oikeimmalla oleva vaikutta upealta.

Ja jos tuuri kävisi, olisin onnellinen komapssilaatasta. :)

Telle kirjoitti...

Pipit on hienot. Jos voittaisin, niin elämän puu oisi hieno. Et sattuisi tekemään enempää laattoja joita voisit myydä? Voisin ostaa nimittäin..? :)

Essi kirjoitti...

Keltainen nro 4. Jos voitan, kompassilaatta olisi kyllä kiva! :)

Anonyymi kirjoitti...

Suosikkini tapeteista on Eijffingerin Pip-malliston tapetit, varsinkin tuo vaaleanpunainen!

Noista laatoista kelpuuttaisin tulevan omakotitalomme puutarhaan minkä tahansa, mutta ehkäpä tuo kompassi olisi kuitenkin ajattomin?

-Kaisa

jenni kirjoitti...

Nuo pipin tapetit on kyllä maailman ihanimpia, mutta minä aion ehkä laittaa mun tulevaan askarteluhuoneeseen tota keltaista kiurujen yötä, niin ehdotan sitä sullekin :). Ja sopii ehkä parhaitn ove kanssa ja on sopivan rauhallinen makkariin.
Mulle kelpais oikein hyvin tuo elämän puu-laatta :)

Erjuska kirjoitti...

Pip-mallisto ja Morris on minun mieleen.

Tassulaatta on hieno : )

Anonyymi kirjoitti...

hei!
tapeteista ehdottamasti kannatan vaihtoehto kolmosta eli jotain w.m:lta....koiraihmisenä tassulaatta on valintani:)

t.sartzu

outi kirjoitti...

Hei vain, minä keikkuisin kahden vaiheilla eli nuo kaksi viimeistä olisivat minun suosikkini. Nämä ovat niin makuasioita, mutta joku tuossa jo sanoikin keltaisten Kiurujen sävymaailmasta - sopii todella hyvin tuohon oveen ainakin noissa kuvakollaaseissasi. Toisaalta Kiurut ovat aika tuttuja, että jos haluat ennemmän wow-efektiä, niin kallistuisin Morrisiin. Onhan niissäkin sävymaailmaa ja -vaihtoehtoja mätsättäväksi. Olen itse suunnitellut Morrisia makuuhuoneeseen, joten se selittänee valintani.;) Surffaa vielä varalta Colefax&Fowler, Osborne&Little ja Cole&son - saattaa löytyä lisää tuumailtavaa.

outi kirjoitti...

Kääk! Innostuin niin tapeteista, että oma napa eli laatta-arvonta unohtui kokonaan. Eli lisäyksenä vielä edelliseen kommenttiini: Kompassi!

Sanna kirjoitti...

Voi minä rakastan tuota 4. Kiurua keltaisena mutta sinulla voisin helposti "nähdä" tuon 1. Pip turkoosina. Laatoista minua eniten kiehtoo tuo Elämänpuu, ihana.

Eiju kirjoitti...

Nuo Pip-tapetit ovat minun suosikkeja...turkoosi eikun vaalenanpunainen...tai...Kompassi -laatta ehkä mieluisin (keskiaikainen laattakin ihana).

pivi kirjoitti...

Oma ehdoton suosikkini on Morris, niiiiin ihana. Ja yhtä ihana on elämän puu, helppo valinta kummassakin !

Talvikki kirjoitti...

Siniset Kiurut olisi minun valinta. Omalla kuistilla on keltaisia kiuruja ja se on kyllä niin energinen ja herättelevä tapetti, ettei uni varmaan tulisi ollenkaan silmiin.

Laattojasi olen myös ihaillut. Monet ovat kauniita, mutta kelttiläinen pyöreä on ehkä komein :)

Irene kirjoitti...

Keltainen kiuru tai oikeanpuoleinen Morris.
Laatoista ehkä valitsisin elämänpuun. Tosin ne kaikki ovat upeita.

vaalean vihreää kirjoitti...

Olen maailman huonoin valitsemaan tapetteja. Mutta eniten 3 tai 4 vaihtoehto olisi tällä kertaa. Ykkönen on makuuni liian hempeä ja kakkonen liian tumma. Mutta se onkin minun makuni, joka ei ole ollenkaan varma tai mitenkään oikea.

Arvonnassa mukana. Elämän Puu viehättäisi laatoista.

klaara kirjoitti...

Minustakin tuo ensimmäinen kukkatapetti on kaunis ja raikas. Laatoista pidän eniten puukuvioisesta

Anonyymi kirjoitti...

Keltaiset kiurut ja kompassi!
- Elma -

Purlina kirjoitti...

Onpas vaikea valinta. Itse ehkä laittaisin jonkin noista Morriseista, ovat tosi näyttäviä. Laattavalintakin on kovin hankala.. Kompassi ja keskiaikainen neliö ovat varmaankin hienoimmat :)

Sari kirjoitti...

eka,kolmas ja neljäs näyttäis mun silmään sopivan parhaiten oven kanssa. Kompassilaatta olis aivan ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihanuuksia, arvonta.. Juuri löysin blogisi ja kyselin tuossa aiemmassa postauksessa mistä olet löytänyt mallit /kuviot laattoihisi?
Tapetiksi valitsisin pip:in ja laatoista kompassin ( ehdotin sellaista miehen tatuoinniksi aikoinaan kun mies seilasi merillä työkseen, että löytää aina kotiin..).

T:Betonifani
Ps. Hevonenkin näyttää ihanalle..

Sanna kirjoitti...

Betonifani... Suomestahan tuollaisia muotteja ei saa. Olen tilannut ne Amerikasta, siellä on kaikkea :) Edellisen postauksen kuvassa on mallien kohdalla linkkitgi, josta kauppaan pääsee. Eli kun vie kursorin kuvan päälle, niin pisteet tulevat näkyviin.

Ellu kirjoitti...

Tumma kiurujen yö on kyllä noista ehdottomasti kivoin mun silmääni. :) Ja laatoista kompassi!

Anonyymi kirjoitti...

Ehottasin sellasta tapettia mitä sulla ei oo tässä. Nimittäin juhannusruusua.

leena kirjoitti...

Jos keltainen kiuru keikkuu eniten mielessä, se ehkä olisi oikea valinta. Ihana se on.
Tai sitten Morris!

Kompassi-laattaan kallistun jos arpaonni suosii.

mama kirjoitti...

Vaihtoehto 4 ja kompassi :)

Kuusirannan emäntä kirjoitti...

Minusta joku Morriseista sopisi sekä sinulle että oven henkeen parhaiten. :)

Cheri kirjoitti...

Valitsisin William Morrisin ja laatoista mieleisin on mielestäni kompassi, siinä on suuntaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Turkoosi tapetti vaikuttaa mukavalta ja sopii yhteen oven kanssa.

Laattasuosikkini ovat kelttiläinen ympyrä ja keskiaikainen neliö

T: Hoo

Solveig kirjoitti...

Vaihtoehto 3. Sopivat mielestäni parhaiten yhteen.

Minun makuuni on kelttiympyrä.