lauantai 24. elokuuta 2013

Lauantaita


Betonilaattoja on valmistunut mukavalla vauhdilla.
En edes tiedä, mitä niillä teen? Ei niitä joka kuosia voi pitkin puutarhaa ripotella. Niiden tekeminen on kuitenkin kamalan kivaa ja helppoa.

       

Yksi on sijoittunutkin jo. Kompassilaatta on kasvihuoneen pihakiveyksessä. Kun on selin kasvihuoneen oveen, on pohjoinen oikealla takaviistossa.


Pidän kovin kasvihuoneen tiili-kivi-kivituhka-pihasta. Talvet ovat kurittaneet tiiliä, muttei pieni ränsistyminen haittaa ollenkaan. Ajuruohot suikertavat hiljaalleen levittäytyen.

Kasvihuoneen edestä on esteetön näkymä ulkorakennukselle, jota lupasin eilen esitellä.
Rakennus on soma, suora ja ihan hyväkuntoinen, mutta muutama homma pitäisi vielä tehdä, ennenkuin sinne voi majoittaa mitään kanojen lisäksi.


Casanovan kanssa oltiin kävelyllä. Ihmiset katsovat, että siellä se nainen taas taluttaa hevosta kuin koiraa. Mutta meillä on kaikenlaista oppimista. Maastovarmuus kasvaa pikkuhiljaa.

     
Mukavaa lauantai-iltaa!

6 kommenttia:

jori kirjoitti...

Siellähän on hurja draivi päällä. Täällä makaa kööri ketarat ojossa ja vimmatussa flunssassa. Pitkistä kesälomista on näköjään haittaa ;) Mutta kanalan nurkat sen kuin komistuu kun näkymät avartuvat. Kuulosti tuo edellisen postauksenkin metsurointi ja suuret uudistukset niin yyber kiinnostavilta. Komeita noista laatoista on tullutkin. Joko olet aloitellut lammenrannan laattaprokkista?

pivi kirjoitti...

Upeita laattoja, varsinkin tuo puukuvioinen laatta sai mut huokailemaan, aah.

TuulaJ kirjoitti...

Pidän tosi paljon tuosta kasvihuoneen pihasta. Saan siitä kivoja ideoita oman pian valmistuvan kasvihuoneen ympärille. Kiitos siitä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mistä olet hommannut nuo betonilaattojen mallit/ kuviot? Ihania!!
T:Betonifani :)

Pomsikas kirjoitti...

Hei! Mielettömän upeita laattoja, ja iso valikoima näkyi olevan tuolla nettikaupassa. Kun tilasit ulkomailta, niin tuliko lasku paketin mukana vai täytyikö maksaa luottokortilla? Toimitus tuossa kaupassa oli ilmeisesti ihan hyvä? Millä värillä olet muuten värjännyt noita laattoja?

Sanna kirjoitti...

Hei!
Kyllä ne piti luottokortilla maksaa ja tullata nettitullissa, ennen kun kotiin sai. En ole värjännyt millään, kun tykkään perusbetonisesta eniten.