torstai 19. syyskuuta 2013

MaalaisRinsessanMakkarissa....

...on aika karamellia, mutta silti jotenkin särmikästä ja ei niin justiinsa... 
If you know, what I mean?


Valitsin siis sen Eijffingerin Pip-malliston Chinese rose blue-tapetin. Mietin, että mennäänköhän nyt jossain sietokyvyn rajoilla, mutta päätin olla rohkea. Miehen sietokyvyn rajoilla mennään varmasti. Mutta perusteluni ovat vankat. Tyttölasta ei ole, enkä siis saa muuten prinsessasisustaa.


Valaisinasia ei ollut ihan simppeli. Tord Boontjen Garland on aivan loistava. Voisi siihen joku vintagejuttukin sopia, mutta nyt toistaiseksi näin. Tilasin muuten kaksi noita metallirimpsuhässäköitä Ebayn kautta Briteistä edullisemmin kuin yksi Garland olisi maksanut Suomessa. (EDIT: TOM´S HOUSE oli myyjä)


Päiväpeittoa ei ole ja verhot menevät myös mietintään. Vanha täkki on kyllä aika herkku tuossa sängyn päällä. Popon mielestä se on juuri hyvä!


Yöpöydät lähtivät myös. Ei niin justiinsa-tyyliin kai sopiikin kaksi erilaista tuolia yöpöytinä, mutta mietin sitäkin vielä.

Luulen, että kannatti olla rohkea. Ilo ja valo on ilmeistä. Vielä kun löytyisi se vaaleansininen satiinitäkki. Niistä täkeistä myöhemmin lisää... Niitä on löytynyt!

William Morris-tapettia äänestäneet älkööt loukkaantuko. Sitäkin on tulossa kokonainen seinä työhuoneeseeni. Kunhan vain saisin päätettyä mallin. Kiurujen yön keltaisen version äänestivät ulos minut oikeasti tuntevat ihmiset. Ovat varmasti oikeassa, mutta mitä jos silti....

On vähän Flow...palataan taas!

8 kommenttia:

Lilja kirjoitti...

Hei kiitos vinkistä! Olen kuolannut garlandin perään jo varmaan kolme vuotta... Hinta on tuntunut pahalta mutta jos saa ebaystä halvemmalla niin sinne siis! :)

Tiina kirjoitti...

Ihana!!

santra kirjoitti...

Uuuh, tää on niiiin herkkua. Tykkäisin tosta tapetista ompeluhuoneenikin seinillä, mut taitais tulla liian kirjavaa silloin kun kaik kankaat on levällään. Tai niin, pitäis vaan olla rohkea kuten sinä. ;D

Oravanpesän Kati kirjoitti...

Aivan ihana tunnelma! Tuo Garland on ihana, muistinpa juuri että itselläni on sellainen -on ollut jo vuosia. Pitää kaivaa esiin, sillä olohuoneemme kaipaa kattovalaisinta...

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Tapetti on herkku...kertakaikkiaan ihana...:)

Cheri kirjoitti...

Ihastuttava. Tapetteihin onneksi silmä turtuu nopeasi, tarkoitan tällä miehesi sietokykyä :) Tapettia pidetään näkymättömyyden symbolina vaikka sillä on niin tärkeä rooli tunnelman luomisessa.

Punainen Pihlaja kirjoitti...

Heippa. Löysin juuri ihastuttavan blogisi. Aion jäädä pidemmäksikin aikaa. Tervetuloa vastavierailulle Punaiseen Pihlajaan!

Jonna kirjoitti...

Me ollaan suunniteltu Garlandia kylpyhuoneeseen, hyvä tietää, että jostain saa halvemmallakin :)