torstai 19. kesäkuuta 2014

Avointa pohdintaa avoimista puutarhoista

Hei!
Haluaisin, että ne lukijat, jotka vierailivat pihassani viime vuonna kommentoisivat, mitä haluaisivat lisättävän Avointen puutarhojen päivän palveluun Villissä pihassa.
Oliko kaikki selkeää ja hyvin?
Oliko riittävästi opasteita ja keskustelua?

Tässä viimevuoden esite. Se oli tuollainen kolmeen osaan taitettava.


Teinkin nyt kokonaan uuden. Olisihan hauska idea, että vuosittain vierailija saisi mukaansa aina erilaisen, huolella tehdyn muiston Villistä pihasta.


Tässä kahtia taitettava esite vedoskuvina:Myös muissa avoimissa puutarhoissa vierailleet ovat erittäin tervetulleita jättämään huomioitaan, toiveitaan, ideoitaan ja kommenttejaan.

Haluan tietenkin  päivän olevan vierailijoillekin mukava ja elämyksellinen. Minullehan se on varmasti. Viime vuonna meillä kävi laskujeni mukaan 107 vierailijaa. Huikea määrä!

Viime vuoden tunnelmat TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

Muita lähelläni olevia Avoimia puutarhoja:

Tässä vain muutamia avoimia puutarhoja lähialueelta. Katso omat kiinnostuksen kohteesi TÄÄLTÄ.

Äkkiä toivomaan Villiin pihaan jotain. Aikaa on reilu viikko. Katsotaan mihin kuntoon piha saadaan.
PÄIVÄ ON SIIS 29.6. SUNNUNTAINA KLO 12-184 kommenttia:

vaalean vihreää kirjoitti...

Olen kahtena vuonna käynyt kai 7-8 puutarhassa ja sinun puutarhasi oli ainoa, jossa oli esite. Myös nimikyltit kasveilla olivat hyviä. Jostain ideasta pystyi ottamaan myös kasvitiedot ylös. Kaikki toimi. Ei hätää. Vaatimattomamminkin pärjää.

Mari kirjoitti...

Viime vuonna vierailin alueellamme kaikissa näyttilläolevissa puutarhoissa( ei ollut kovin paljon). Yhdestäkään en saanut minkäänlaista esitettä, että tuo sinun esiteideasi on avian huippu. Vastaanottoa oli laidasta laitaan. Toisissa oli ihana käydä, toisii en mene uudelleen. Toivottavasti sinun puutarhapäivästäsi tulee antoisa. Harmi kun puutarhasi on meistä katsottuna kaukana, muuten tulisin ehdottomasti käväisemään.

Emilie kirjoitti...

On sulla hieno vierailupuutarha.Esitteet ja kaikki. Olisipa hienoa käydä, mutta taitaa olla liian kaukana. Täytyykin katsoa onko täällä yhtään enempää avoimia puutarhoja kuin viime vuonna.

pioni kirjoitti...

Ihana idea tuollainen esite, ja vielä vuosittain vaihtuva!