keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Helppoo, kun heinänteko!


Meidän pitäisi tehdä tätä...


Ja minun pitäisi etsiä kasveja näille kylteille, mutta mutta...


Naapurin isäntä niitti poutapäivän kunniaksi yhteispeltoplänttimme ja huuteli meille traktoristaan, että pistäkääs tytöt seipäille se!


Ja me pistettiin. En muista olleeni oikeissa heinäseiväs-heinätöissä koskaan. Paalaushommissa kyllä. Silloin, kun heinää tavattiin laittaa seipäille, olin todennäköisesti liian nuori laitettavaksi oikeisiin töihin. Arvatkaa, miksi minä pidän noista?
Ne ovat niin KAUNIITA ja NOSTALGISIA!
Sopivat maalaismaisemaan mitä parhaiten. Mutta kymmenen seipäällistä riitti meille hyvin. Jestas, jos pitäisi satakin urakoida!

Arvatkaa miksi nämä pitävät noista?Ne katselivat touhuamme aidan takana ja saivat toki osansa. Minä kyllä hieman mäkätin, että: "Ennen vanhaan kaikki oli paremmin ja tuollaiset pulleat hevoset tekivät töitä heiniensä eteen!"


Nekin sopivat maalaismaisemaan, rakkaat! Ei se mitään, vaikka kaikki on vähän kesken. Seuraavana kolmena päivänä toivotaan poutaa ja hiven tuulta. Heinä kuivuu ja kitkijät kitkevät!


Ja jos ei kaikkea ehditä ihan tip top trimmaamaan, niin ei se haittaa. 
Asenne ratkaiseee!7 kommenttia:

sharon kirjoitti...

really tall haystacks..ah summer

Cheri kirjoitti...

Heinänteko seipäälle on tuttua puuhaa. Vaan tuskin koskaan enää näkee noita ihanuuksia, valkoisia muovikääreitä sen sijaan ihan liikaa. Oikea asenne sinulla tulevaan viikonloppuun, rennosti hyvä tulee.

Iisa kirjoitti...

Tulin vain hukkaamaan, että sulla on ihana puutarhablogi! Oma piha on vasta aluilla, joten on kiva nähdä miltä esim. Pionit näyttävät muutaman vuoden päästä.

Outi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Minna kirjoitti...

Aivan ihania heinäseipäitä<3 Minäkin olin seivästyksen aikaan vielä niin pieni, että muistan kun sain vain niitä tappeja juoksutella ympäri peltoja:) Onneksi muistan kuitenkin sen ajan<3

Taru T-A kirjoitti...

Tikkupaaleja, kuten mun poika aikanaan sanoi! Sulla on ihana blogi ja ihana puutarha!

Mari kirjoitti...

Kauniiltä näyttää, vaikka eihän mikään muu olekkaan mahdollista, kun pionien kukinnasta on kyse. Saas nähdä kuinka monta vuotta menee, että meillä kukkii... tänä vuonna on pioneita nimittäin istutettu.