sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Ihana päivä! Ihanat 152 vierailijaa!

 Olen jonkinlaisen hämmennyksen vallassa!
Ja puutarhaonnellinen tietysti!
Lähes jatkuvasateinen Avoimien puutarhojen päivä on ohi ja laskuni mukaan Villissä pihassa vieraili 152 vierasta!


Saimme niin paljon mieltälämmittävää palautetta ja kehuja, etten voi uskoa! Erityisesti pidettiin näkymistä, lajirunsaudesta ja opastekylteistä, joita on sijoiteltu istutusalueisiin. Tämä tosiaan toimii, koska emme tädin kanssa ehdi mitenkään kertoa kaikille niitä asioita, joita haluaisimme.Tässä päivässä on jotakin niin hienoa! Olisi hurjaa, jos pihalla kulkisi joka päivä vieraita, mutta yhtenä päivänä vuodessa se on kuin juhla. On hienoa, että asiasta ymmärtävät ihmiset näkevät omien käsien jäljen. Vierailijat arvostavat näkemäänsä, koska tietävät, mitä kaiken takana on. Työtunteja. On hienoa, että joku muukin näkee juuri aukeamaisillaan olevan Paeonia lactiflora ´Coral Charm´:n, vesipisaroiden helmet sinikuunliljojen lehdillä tai tuntee pensasruusujen tuoksun tai näkee kuinka sininen on rohtoraunioyrtin pieni kukka vihreitä saniasia vasten!


Bloggajiakin ilmoittautui taas, mikä on aina upeaa. Kiitos vierailusta Cheri ja Maria! Oli ihan mahtavaa, että tulitte!


Erityisen otettu olen paikallisen puutarhaidolini Helmi-rouvan vierailusta! Luulen, ettei Helmi luovukaan pioneistaan vielä, vaikka niin uhkasi. Taisi käydä 90-vuotta täyttävälle puutarhojen teräsnaiselle toisin päin. Vielä kun oli lähdössä vierailulle pionitaivaaseen Taivassaloon. Kuka nyt pioneistaan voisi luopua!
❤ ❤ ❤ Jos vierailit meillä, niin kerro toki kommenteissa mitä pidit? Mitä toivoisit huomioitavan jatkossa? Mikä oli hyvää? Mikä oli huonoa? Millä fiiliksellä läksit pois?


Jos et vieraillut meillä tänään, mutta haluaisit, niin jätä kommentti ja sovitaan vierailusta. (en julkaise kommentteja, joissa on yhteystietoja)

KIITOS!
Te teitte tästä päivästä elämyksen!
❤ ❤ ❤ 

12 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Hurja määrä kävijöitä, vau! Sade ei loppujen lopuksi taida haitata, ihmiset tulevat säästä huolimatta. Minä menin näin ensimmäisenä vuonna matalalla profiililla, mutta nyt ideoin jo tulevaa, kokemus oli siis voimauttava!

Tiina kirjoitti...

Kuviesi perusteella olet kyllä todella nähnyt vaivaa Avoimien eteen! Ihanaa olisi päästä puutarhaasi vierailemaan sekä ihastelemaan uljasta ratsuasi, tämä välimatka (3ookm) vaan on aika hurja, mutta toisaalta... Olisihan siinä aika lähellä myös Mustilan arboretum, jossa en ole koskaan vielä käynyt.

Sanna kirjoitti...

Niin Maria, eikö olekin kivaa!! Ihan parhautta!

Tiina, jos lähdet retkelle, niin ilmoita. Vierailu järjestyy muulloinkin.

Jaska kirjoitti...

Onneksi olkoon onnistuneelle päivälle!
Pieni korjaus raunioyrtin nimeen. Sininen raunioyrttisi on ruotsin raunioyrtti Symphytum x uplandicum. Aidolla rohtoraunioyrtillä on violetit kukat. Sininen on kukkana tosin kauniimpi./Jaska

Cheri kirjoitti...

Kiitos ihanasta puutarhaelämyksestä! Vaikka olen virtuaalisesti vieraillut puutarhassasi kymmeniä kertoja pääsi se kuitenkin yllättämään iloisesti. Tunnelma oli hieno ja Villissä pihassa todella huolehdittiin vieraista. Kyltit ja tekstit luettiin tarkkaan, kiitos niistä, löytyi vastaus moniin kysymyksiin. Nuori-isäntä N. oli hurmaava kanaopas tälläiselle kanakuumeiselle, terveiset hänelle. Eksyttiin sitten sinne Mustilaan ja vaikka yritin toppuutella kaveria niin auto oli paluumatkalla täynnä taimia. Uusi retki tehdään vielä arboretumiin syyspuolella.

Karolina kirjoitti...

Kuulostaa että teillä on ollut upea päivä! Ihanaa! Minä kyllä joskus tahtoisin tulla teille ihastelemaan puutarhaa ja inspiroitumaan <3
Blogissani on sinulle ruusu-haaste, sateisten päivien varalle ...
Ihania kesäpäiviä, Karolina

savea ja papuja kirjoitti...

Paljon oli kiinnostuneita. Sinulla oli hienon näköiset kyltit!

Anonyymi kirjoitti...

Vau, miten paljon kävijöitä!
Minua on jo pitemmän aikaa ihmetyttänyt, mistä täti Vihreästä täällä höpistään, mutten ole hennonnut kysyä. Onko hän siis alter ego vai joku ihan oikea täti-ihminen? :D

-Lyydia

Irene kirjoitti...

En siis lähtenytkään pihastani mihinkään, vaikka olin niin suunnitellut.
Harmi!
Olette siellä todella panostaneet päivään. Yllättävän paljon ihmisiä oli keleistä huolimatta liikkeellä. Kyllä jonakin päivänä tulen pihasi katsastamaan...

Maria / Kanelia ja kardemummaa kirjoitti...

Tepastelin tänään omassa puutarhassa pitkästä aikaa "sillä silmällä". Kaikki oli rankkasateen jäljiltä jotenkin ihan lintassa ja litimärkänä. Tuota näkyä katsellessa teidän paratiisi tuntui vieläkin uskomattomammalta! Mieletön paikka, aah ja ooh <3

Itse tykkäsin kovasti juurikin noista kylteistä, vaikka Cherikin minua paikan päällä opasti:) Ihana päivä myös vierailijalle ja järjestelyt huippuluokkaa. Kiitos!

Matonkude kirjoitti...

Täällähän nousee oikea puutarhakuume lähes hallitsemattomalle tasolle ;)

Sanna kirjoitti...

Lyydia: Täti Vihreä on ihan oikea täti. Mun täti! Ja asuu meidän alakerran asunnossa.