keskiviikko 19. elokuuta 2015

Lamaannus

Minulle tuli tarve selittää poissaoloani. Yleensä en selittele ja pidän blogia hyvänmielenalueenani, jossa ei valiteta.

Sallin kaksi lausetta:
Yrittäjänä toimiminen on joskus hyvin stressaavaa ja paineenalaista työtä. Siedän painetta kohtalaisen hyvin, mutta viimeaikoina se on lamaannuttanut (mm. tähän blogiin keskittymisen) ja olen joutunut todella panostamaan nähdäkseni kaiken hyvän ja kauniin ja nauttiakseni pienistä asioista.

Se siitä!
Motto:
´Ilo pintaa vaik syvän märkänis.`
Se on evakkokarjalaisten sanonta. Joidenkin mielestä se tarkoittaa, että teeskennellään iloista. Minä tulkitsen sitä niin, että vaikka kuinka olisi surua ja huolta, niin ilo kantaa. Karjalaiset osasivat nauraa itselleen, pienille asioille, iloita siitä mistä voi. "Kaik män, sahat ja myllyt" ja silti löytyi aihetta juhlaan, iloon, hymyyn ja vedet silmissä nauramiseen. Mitä vanhemmaksi tulen, sen tärkeämmäksi tulevat juuret. Tiedostan hyvin vahvasti, mistä tulen.

 Eilen kävi ihan hölmö juttu. Juoksulenkin jälkeen istuttiin nauttimassa virvokkeita pergolassa, kun kuuntelin hevosten juoksevan aivan päättömästi laitumessa. Juoksu vain jatkui ja menin katsomaan mikä on hätänä. Laitumessa oli lapsen uimalelut. Puhallettava hai ja surffilaudan tapainen kelluke.
Nauratti älyttömästi. Kyllähän nyt kuka tahansa saaliseläin pakenee, jos paikalle on ilmestynyt hai. Sehän on  sentään paha peto. Syytän kuitenkin ponia koko episodista, koska sillä on tapana repiä aitojen sisäpuolelle kaikki mihin ylettää. 


Vihannekset ovat muuten hurjan kauniita. Etenkin tillit!
Palataan taas....
6 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Elämä on... Välillä harmeja ja sitten taas iloa, voimia sulle<3

Maarit kirjoitti...

Ihanat maalaismaisemat! Tsemppiä sinulle!

Maria K kirjoitti...

Eläimistä saa usein iloa ja naurun aihetta. Eikö vain. Ehkä kaikilla asioilla on aikansa. Hyvät asiat säilyvät ja vahvistuvat taas ajallaan.

Ruusa kirjoitti...

Ihania kuvia ja kiitos muuten; sain hyvän pihaidean tuosta rinnekuvastasi :D

Tessa kirjoitti...

Kyl se siitä. Ja karjalainen mentaliteetti on parasta. Tosi pitkälle pätee kymenlaaksolaiseen asenteeseenkin.

Markanpilkkuja Myytippa kirjoitti...

Nyt vasta tajusin, että mehän ajettiin tuosta teidän ohitsenne muutama viikko sitten hevosia ihastellen. :D Nyt vähän harmittaa, etten aiemmin ole tajunnut, olisi ollut mukava pyörähtää ihan pihassakin puutarhojen avoimen ovien päivänä. Ehkä ens kesänä sitten, jos tapahtumaan osallistutte. :)