perjantai 21. elokuuta 2015

Leikkovihanneksia ja muita hullutuksiaMinulla on maljakossa tilliä, porkkanaa ja kultapiiskuja. Kauniita, eikö?


Olen jo pitkään terrorisoinut facebook-kavereitani kananmunakuvilla.
Mutta ne ovat ihania! 
Katsokaa. Uudet kanarotuni munivat erivärisiä munia!
Saan pitkiä katseita selittäessäni kuinka hyvä mieli minulle tulee näistä kananmunista. Mutta se on totta! Hullua tai ei.


Jos muuten välillä lamaannuttaa, niin neulominen on ollut kiihtymään päin.
Se on terapeuttista. Neulon telkkaria katsoessani, istuallani, makuulla, parturissa, autossa (repsikassa). Neulon lähes yksinomaan sukkia. Joskus pipoja ja lapasia.

Tässä uusin sukkakirja. Tosin ohjeesta neulominen ei aina innosta. Kirjoneulekuviot tietysti ruutupiirrustuksista, mutta muuten sovellan tai suunnittelen itse.


Tämän kesän muoti-ilmilö netin sukkaryhmissä on ollut itseraidoittuvien lankojen yhdisteleminen. Eli kahta itseraidoittuvaa neulotaan vuorotellen.


Kokeilin raitalankojen yhdistämistä myös pystyraitoihin.


Alkaa olla joululahjoja aikamoinen kasa valmiina.

8 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Todella kaunis munakori ja ihastuttavia nuo värikkäät käsityösi<3

Katja kirjoitti...

Vau miten hienoja sukkia! Kelpaa noilla tassutella.

Maria K kirjoitti...

Vau upea läjä sukkia! Itsekin innostuin ostamaan kerän 7veljestä kun oli jotenki niin pysäyttävät raitavärit. Jotain keltaista ja harmaata. Siellä kerä vaan pyörii edelleen rappusella. Ei ole vielä yhtään alkanut näyttäää sukalta.

Hyvä Mieli kirjoitti...

No onpas söpöjä munia! Pienistä asioista tulee hyvä mieli ja nimenomaan pitääkin tulla;)

Pelaguu kirjoitti...

Tai arvonta.. ;) No joo hyviä ovat lahjoiksikin. :) Onpas villin värisiä munia, aivan näyttävät sinisiltä nuo keskimmäiset. Pääsiäinen tuli minulla mieleen. Nätti pastellinen väripaletti, eihän noita raski rikkoa... ja syödä.

Tiina kirjoitti...

Minä niin tiedän tuon tunteen kun kananmunat saavat onnelliseksi! :D Työkaveri "haukkuu" minua nykyään jo kanankouluttajaksi, ilmeisesti olen muistanut töissäkin hehkuttaa kanajuttujani.. ;)

Riitta Jylhä kirjoitti...

Syksyn haistaa, ja jo sukkapuikot alkaa kilistä. Sama vika. Tällä kertaa teen hartialämmitintä. Oikealla oikein, nurjalla nurin. Aivan loistavaa hommaa levottomille käsille, kun istahtaa alas.

Emilie kirjoitti...

Vautsi mitä munia, sinertäviäkin....Kyllä on innostavia sukkia siellä tullut. Oottelen tässä kesän loppuun ennenkuin käyn neulomaan :)