torstai 14. tammikuuta 2016

Tänä vuonna

Vuosi on vaihtunut. Talvikin tuli. 


On ihanaa, kun välillä paistaa aurinko, kuten tänään.
Tarvitsen aurinkoa ja valoa!Tänä vuonna aion olla onnellisempi kuin viime vuonna.
Tehdä taas niitä Ekaa kertaa-asioita. Viime vuonna taisin luvata niin ja tein vaikka kuinka monta. Tänä vuonna harjoittelen olemaan opiskelija. Se tuntuu kivalta. Työn ja muun ohessa ihan ikiomalta jutulta. Aion nauttia siitä ja tehdä parhaani.


Tänä vuonna aion stressata vähemmän, polttaa takkatulia enemmän, halailla ja pussailla aivan järjettömän paljon. Lapsi nukkuu vieressä ja halailen sitäkin salaa... unen läpi.


Tänä vuonna aion olla parempi puutarhuri ja mennä uimaan aiemmin kuin viime kesänä ja potkukelkkailla vielä ainakin kahdesti! Koska se se vasta oli kivaa!

8 kommenttia:

Eija Linnala kirjoitti...

Toivon, että kaikki tuo toteutuu ja vähän ylikin!

Maarit kirjoitti...

Ihanat haaveillut sinulla! Oikein hyvää uutta vuotta sinulle! Ja

Nonna kirjoitti...

Oikein hyviä päätöksiä uudelle vuodelle! Kylläpä on kaunis valo!

Ruusunmekko kirjoitti...

Kiitos hyvän mielen postauksesta. Suunnitelmasi ja asenteesi kuulostaa ihanilta, erityisesti tuo potkukelkkailu, jota itsekin jo ehdin kokeilemaan. Ollaan, tehdään ja nautitaan, onnellista tulevaa sinulle <3

Irene kirjoitti...

Onnea opiskeluusi!
Olet löytänyt vanhan potkukelkan. Muistan, kun lapsuudessa potkuttelin mummin kelkalla Pohjanmaalla. Se oli ihanaa valkoisessa lumessa. Kait noita potkulautoja on vieläkin jossakin olemassa. Pidä sitä hyvin!

Maria kirjoitti...

Ihastuttavia tunnelmia niin sisällä kuin ulkona! Hienoja asioita uudelle vuodelle, minäkin aion puutarhuroida paljon ahkerammin ja nauttia joka hetkestä ;)

Aurinkokujalla kirjoitti...

Kaunista sisällä ja kauniita ajatuksia. Olen sun blogissa ekaa kertaa ja liityin lukijaksi. Tykkään lukea kaikkia erilaisia blogeja. Ois tosi kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

Kesätuulia kirjoitti...

Onpa sinulla ihana blogi ja ihania kuvia! Ja ihana koti!