torstai 15. kesäkuuta 2017

Kolmas kalkkimaalailu ja operaatio

Ehdin vihdoin kalkkimaaliprojektien pariin. En ymmärrä, miksi olen maalannut talousjakkaran joskus vihreäksi? No, asia oli korjattavissa ja väriksi valikoitui Antique Rose Jean d´Arc Livingin kalkkimaaleista.

Kaksi kerrosta maalia tuli hyvin yhdestä pienestä purkista. Väri on ihanan haalean vaaleanpunainen. Niin vaalea, että miesväki sanoi jakkaraa valkoiseksi. Se on hyvä, sillä luulen vaaleanpunaisten esineiden kohdalla tulevan pian jonkinlainen kiintiö täyteen.Maalausprojektin seurauksena tapahtui harvinainen operaatio. Vaihdan harvoin huonekalujen paikkoja, mutta keittiöön on kaksi sopivaa järjestystä. Niinpä lapsityövoimaa käyttäen palautin keittiön ensimmäiseen, originaaliin järjestykseensä.

Monta vuotta pöytä oli näin, poikittain.


Pöytä käännettiin ja sohva raahattiin perimmäisen ikkunan edestä ruokapöydän istuimeksi. 


Vain hetken tuntui oudolta. Mieskin sanoi vain "Oho" tullessaan töistä.


Sohvan tilalle jäi tyhjä kohta. Siinä on joskus ollut akvaario. Ennen sitä en muista. Raahasimme vielä lisää. Toimme siihen nojatuolin ruuanlaittajan seuralaiselle. Saas nähdä jääkö se siihen? Nojatuolin tilalle sopisi myös aputaso. Haluaisin löytää sopivan vanhan pöydän tai senkin, josta voisi tuunata pyörällisen aputason.


(Jos ystäväni Henna luet tämän, niin katso! Tuoli vinossa!!??)


Pitää hieman harkita seuraavan kalkkimaalipurkin avaamista. Tulee vielä myllättyä koko talo. Kolme purkkia vielä odottaisi.

5 kommenttia:

Ulla Pulla kirjoitti...

Kyllä Sulla on silmää sisustukseen..ja ihania huonekaluja!

Sanna kirjoitti...

Kiitos Ulla Pullanen :)

Aikku kirjoitti...

Nuo maalausprojektit kvat kyllä kivoja,saa uutta aikaan.

Maru kirjoitti...

Aivan ihana sisustus teillä! Pitäisi itsekin saada aikaan pari pientä huonekalua maalata jotta saisi värejä harmonisoitua :)

Sanna kirjoitti...

Kiitos kiitos😍