sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Kolme päivää Pärnussa

Pärnu on Viron kesäpääkaupunki.
Olen ollut Pärnussa aiemminkin ja viiHdyn erinomaisesti.


Vanhojen talojen tunnelmalliset pihapiirit ja kulahtaneet, kauniit olemukset vetoavat minuun kovasti.
Jos viettäisin täällä pidemmän ajan, voisin tehdä kuvaprojektin ovista. Täällä on huikean kauniita vanhoja ovia. Kunpa joku perustaisi instatilin Pärnun ovet ja talot! Täältä voisi kuvat loputtomiin kauniita yksityiskohtia, värejä ja niiden yhdistelmiä sekä puusepäntaitoa.


Seikkalimme lapsen kanssa autolla lähialueella. Kalastusmessuilla, moottoriradalla (kymmeniä Porcheja) ja Audrun kylässä. Viehättävää Audru-jokea ylittävät pienet riippusillat.

AUDRU- JOKI

AUDRUN SILTA. KUVA JULKAISTU LAPSEN LUVALLA.

Kävimme myös yhdellä taimitarhalla, josta mukaan tarttui huikean värisiä Echinaceoja. Asuntomme viereisestä kukkakaupasta oli pakko saada tuo valkoinen "Linnupiim". Linnunmaito on Ornithogalum eli joku tähdikki.

OSTOKSIA
Kotona odottaa kunnon työrupeama ennen lomaa ja juhlien valmistelua.
Suosittelen kyllä Pärnua lämpimästi kaikille. Mikäli tykkää ihastella rakennuksia ja maaseutua, on oma auto ihan loistava vaihtoehto kulkupeliksi.

4 kommenttia:

http://www.madeinkoti.blogspot.fi kirjoitti...

Meillä on vielä Helsinki kesälomakohteena tänään ja alkuviikon. Odotan innolla sinne menoa ja mitä kaikkea kivaa sieltä löytyykään. Tänään illalla tuleekin blogiini arvonta, käy osallistumassa.

Päden paja kirjoitti...

Ihania kuvia♥ Näytti niin kauniilta ja viihtyisältä paikalta:) Mukava kun on tuollaisia kesäreissuja! Aurinkoista alkanutta elokuuta:)

Inkeri Pesola kirjoitti...

Mukavia kuvia pärnusta, mekin kävimme siellä.

Kristiina kauniimpaakuinkoskaan.blogspot.fi kirjoitti...

Ensivisiitillä kivassa blogissasi😊Liityin lukijaksi.Itse olin myös Pärnussa tänä kesänä.Ihana oli siis katsoa kuviasi.Mukavaa elokuuta🌹