keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Pyykkietikasta

 Olen tässä viettänyt vapaata keskiviikkoa ja puuhaillut kotona.
Pahoittelen oikeasti näitä huonossa valossa kuvattuja hätäisiä kuvia.


Aseman puodissa (joka siis on minun vapaa-ajan harrastukseni ja toivottavasti pian ystäväni työ) on myynnissä näitä kotimaisia Kulkurin kartanon pyykkietikoita. Olen aivan ihastunut niihin!
Heräsin pyykkietikkatrendiin hieman myöhässä, mutta etikan käyttö puhdistusaineena on kyllä aivan ikivanha kikka.


Asemalla on näitä kahta tuoksua, mutta Kulkurin kartanolla on vaikka mitä ihanuuksia, joita himoitsen. Pyykkiin jää ihana tuoksu eikä mitään haitallisia jäämiä. Siis myöskään luontoon. Kokeilin myös koiran pissan siivoamiseen etikan hajua poistavien ominaisuuksien vuoksi. Toimii siinäkin.  Näitä pyykkietikoita voi pullon ohjeen mukaan käyttää siivousaineena.


Kannattaa kokeilla. Nämä ovat vielä kotimaista tuotantoakin.

   

 Unohdin tehdä puolet vapaapäiväkseni suunnittelemistani jutuista, mutta sain sentään tähtivaloja ikkunoihin. Minua kyllä hieman ärsyttää, kun nuo eivät pysy suorassa.


Kaikille mukavaa työ- tai vapaa- tai mitätahansaviikkoa!3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Etikka on hyvä huuhteluaine, olen käyttänyt sitä vuosia. Joulutähdet on ihania.

Riina kirjoitti...

Monet ovat kehuneet noita pyykkietikoita, mutta en itse ole vielä niitä koskaan testannut.
Täytyiskin kokeilla ja tulla myös joskus pistäytymään puodissa. Aika hassua, että olen seurannut Aseman puotia somessa, mutta en ole tajunnut sinun liittyvän siihen. Ihanaa, tämä antaa vielä lisää syytä tulla joskus poikkeamaan.
Ihanaa mitätahansa viikon jatkoa! 😊💓

Päden paja kirjoitti...

En olekkaan koskaan käyttänyt etikkaa huuhteluaineena, pitääpä tutustua tarkemmin:) Kaunis tuo tähti..ihana kun saa pikkuhiljaa alkaa laittelemaan joulujuttuja jo esille♥ Leppoisaa päivää!