perjantai 18. toukokuuta 2018

TÄYDELLINEN PUUTARHA-PERJANTAI

Olipa hauskaa, kun sää oli tänään hieman viileämpi. Ulkona jaksoi puuhailla koko päivän ja tuuli vei hyttysetkin mennessään.


Mies ajoi nurmikon ja minä kitkin ja siivosin valtaisan alueen. Lisäksi vahdimme tarkoin puutarhajätteen polttotulta. Aloin epäillä, että olen osittain onnistunut puutarha-aivopesemään tuon miehen. Hän on ainakin kolmesti sanonut, että: "Onpa tuo kukkapenkki hienon näköinen!" Ei se ole aiemmin edes rekisteröinyt penkkejä, kukkia tai koko puutarhailua!


Kyseessä on tämä vanha, ensimmäisenä siivottu, suuri  perenna-alue. Onhan se hieno! Ja kun kasvu tapahtuu yhtäkkiä, ei sitä voi olla huomaamatta. On mukavaa, kun toinenkin haluaa tehdä ulkona juttuja. Ruohonleikkuuapu tulee todella tarpeeseen. Kukkapenkeissä kitkeminen on minulle kuitenkin sellaista yksinäistä terapiaa. Huolestun todella, jos mies alkaa kohta kaivaa uutta perennapenkkiä tai haluaa taimikauppaan. Luulen kuitenkin olevani näiltä osin turvassa.


On meillä yksi yhteisprojektikin meneillään. Mutta siitä lisää myöhemmin.
Seuraavassa kuvassa on tämän päivän työmaata.


Yksi suuri osa alapihan istutusalueista on siivottu, mutta vielä sitä riittää. En taida olla puolivälissäkään. Edessä on kuitenkin kaksi hyvää puutarhapäivää.


Erityisen ilahduttava on tämä Täti-Vihreän kivikkoprojekti.


Tässä vielä kaappaus instafeedistä. Päivän työmaa ennen ja jälkeen.

Onko mikään palkitsevampaa, kuin rikkaruohottomat kukkapenkit ja polut?!

4 kommenttia:

Aikku kirjoitti...

On sulla ihana puutarha.Meillä on suht helppohoitoinen piha,kukkia sopivasti sekä puita että pensaita.

Maiju / Lempipäiväni tänään kirjoitti...

Wow, on teillä kaunis ja ihana puutarha! Ahkeruus palkitaan! Nyt ei muuta kuin odottelemaan kukkien puhkeamista. <3

Katja kirjoitti...

Miehet osaa yllättää :) Mukavaa puutarhviikonloppua. Puutarhassa näkee työnsä jäljet heti, siksikin siellä viihtyy niin hyvin.

Satu kirjoitti...

Ihanan runsas puutarha <3