keskiviikko 23. toukokuuta 2018

VIIKON KUKKA - MINKÄ SINÄ VALITSISIT?

 Viime viikolla veikkasin tämän viikon kukkijaksi Särkynyttäsydäntä. Ne kukkivat ja ovat todella kauniita. Särkynytsydän kuuluu gottage garden-henkiseen puutarhaan ja on hieno perinneperenna.

SÄRKYNYTSYDÄN  Lamprocapnos spectabilis


Kaikkea muutakin ihanaa ja kaunista on kukassa. Lemmikki on vahva kilpailija. Niiden vaaleansiniset pilvet ovat todella tervetullut lisä kevätpuutarhassa. Veikkaisin omieni olevan Luhtalemmikkejä tai Peltolemmikkejä.

LEMMIKKI Myosotis scorpioides tai arvensis ?
Valitsen silti Kielon. Pidän niistä todella paljon ja onnekseni ne viihtyvät tontillamme useissa paikoissa hyvin. Kieloja on pakko tuoda sisään.

VIIKON KUKKA – KIELO

KIELO – Convallaria majalis

MALJAKOT HM HOME


Mikä näistä kolmesta sinun mielestäsi ansaitsee viikon kukan tittelin?5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Kielon valitse sillä se on aina ollut kukka josta tykkään.

Anni / Inkalilja Love kirjoitti...

Ihania ovat kaikki, mutta valitsisin varmaan kielon. Sen ihana vihreys ja herkät kukat sykähdyttävät juuri nyt:)

Cheri kirjoitti...

Kielon minäkin valitsisin, sen tuoksu on hurmaava ja kukinta siron kaunis. Saunapolkuni reunoilla kasvaa kieloja valtavina mattoina ja tuoksu on sen mukainen.

Merikaisla tuulessa kirjoitti...

Kielo on ylvään graafinen. Särkynyt sydän sopii mielestäni erityisesti vanhaan puutarhaan. Niistä jompi kumpi. Lemmikki on kyllä kukkana ihanan lempeä, mutta kukittuaan sen karvaiset siemenet nappaavat tiukasti kiinni pikkukoirani turkkiin 🐶, siksi se jää tällä kertaa äänestyksessäni komanneksi ;)

Aila kirjoitti...

Itsellä on lemmikkiä ja kieloa aika isolla alueella. Molemmista pidän mutta valitsen kielon koska kukat hohtavat hämärässä ja tuoksu on mahtavaa.