perjantai 25. toukokuuta 2018

POSTIA FISKARSILTA

Tänään postissa odotti mukava yllätys. Avoimiin puutarhoihin osallistujille tarjottiin mahdollisuutta yhteistyöhön Fiskarsin kanssa. Mitään blogipostauksia ei edellytetty, ainoastaan testausta ja näkyvyyttä vierailupäivänä. Villillä pihalla ei juurikaan ole kaupallisia yhteeistyökumppaneita, enkä näin ollen saa tuotteita mistään. Niinpä innostuin tästä niin, että tein videon. Tiedättehän, UNBOXING - videon :D


Tuotetta piti tietysti heti alkaa testaamaan.
Liittimet ovat todella napakoita ja kelassa on säilytyskotelo pidikkeille, liittimelle ja suuttimelle.

FISKARS WATERWHEEL

Pidike näkyy tässä nyt huonosti, mutta se työnnetään maahan ja suutin napsautetaan siihen kiinni. Vaikuttaa kätevältä ja pätevältä. Nyt on tosi kuivaa. Jätin uutuuden suhuttamaan vettä kaikessa rauhassa. Waterwheel vaikuttaa hienosti suunniteltulta tuotteelta.


YHTEISTYÖSSÄ: AVOIMET PUUTARHAT & FISKARS

Olemme siitä onnekkaita, että kasteluvetemme tulee luonnon lähdelammesta. Ei siis tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa tai kaivon tyhjenemisen pelkoa kastelusta. Nyt on ollut niin ihmeellinen kevätsää ja lämpöaalto jatkuu aina vain. Hieman hirvittää, miten puutarha kestää kuivuutta. Tarvitsisin vielä sadetinlaitteen tai pari, jos tämä menee aivan mahdottomaksi.Kesä on kyllä kaunis. Oma pihatie ja kaikkialla kukkivat syreenit. Kukkia on valtavasti. Olen tuonut niitä sisäänkin, vaikka ne tuntuvat viihtyvän leikkokukkana melko huonosti.


Minä viihtyisin yöhön asti ulkona, ellei hyttysiä olisi noin valtavasti.
Ihanaa  perjantai-iltaa!

8 kommenttia:

Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti...

Oi, sielä on niin kaunista ❤ Näppärän näköinen tuote Faskarssilta 😊

Katja kirjoitti...

Minullekin pitäisi tulla tuo setti mutta ei ole vielä tullut. Innolla odotan että pääsee kokeilemaan, Fiskarsin tuotteet ovat yleensä laadukkaita.

Kati kirjoitti...

Olipa mielettömän kiva yllätys! Toi ois niin tarpeellinen täälläkin pihassa. Kasteltavaa riittää näillä ilmoilla... Vaikka en kyllä valita, tykkään kun on lämmin;)

Krisse K kirjoitti...

Kiva, että pääsit tekemään yhteistyötä Fiskarsin kanssa! Tuo yhteistyö tuli kyllä nyt ihan oikeaan paikkaan. Kiva kuulla, että olet mukana avoimissa puutarhoissa. Tiedän siis ainakin yhden kohteen, mihin ystäväni kanssa suuntaan tuona päivänä. Hyttysiä tuntuu olevan tänä kesänä erityisen paljon. En tykkää yhtään! Mukavaa viikonloppua!

Reetta\ Kasvin paikka kirjoitti...

Eilen toista tuntia seisoskelin luruttamassa vettä keväällä istutetuille taimille ja mietin, että varmaan täytyisi jokin tällainen ratkaisu hankkia. Tuntuu vaan vähän pahalta tuota juomavettä maahan sumuttaa, mutta istutin valtavan määrän taimia keväällä ja mm. pensasaidan, joten pakkohan se on. Nyt ei kevätkosteus kauhean pitkälle riittänyt.

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Tuo on kätevä vehje. Meillä on kovassa käytössä.

Cheri kirjoitti...

Ihan oikein, että Avoimiin osallistujille tarjotaan yhteistyötä, sillä päivästä on suuri ilo yleisölle ja suuri vaiva puutarhurille.
Kastelua tarvitaan näillä säillä, en muista, että olisin ennen kastellut vanhoja perennojakin. Taimia pitää kostuttaa alvariinsa, mutta kyllä ne kasvavatkin auringon lämmössä.

Sirkku kirjoitti...

Näyttääpä näppärältä laitteelta! Kiva, kun Fiskars noin huomioi avoimiin lähteviä ja vielä juuri nyt kun on niin kuivaa.