torstai 28. kesäkuuta 2018

PELKO VIIKON KUKKIJOIDEN PUOLESTA

Tämän ja viime viikonkin itseoikeutettuja kukkijoita ovat olleet kiinanpionit. Kukkia on paljon ja kaikkialla. Sääli, että helle kukittaa myös pionit nopeasti. Sitten on olemassa vielä pahempi uhka sunnuntaisen Avoimiin puutarhoihin odotetun pioniloiston kannalta. Huomiseksi luvattu kaatosade ja myrskytuuli.
Toivotaan pahimman kelin mystisesti ohittavan Villin pihan niin, että vierailijoille jäisi ihasteltavaksi näita mahtavia kukkapalloja!

KIINANPIONI Paeonia lactifloraSunnuntaina ei pitäisi sataa. Toivotan siis kaikki vierailijat lämpimästi tervetulleeksi! Olemme valmistautuneet tänä vuonna stressittömästi ja realistisesti. Mitään ihme kommervenkkejä ei ole tarjolla tai suoritettu. Puutarhassa on kuitenkin aina jotankin katsottavaa, viis siitä, vaikka sade veisi pionin kukat.

5 kommenttia:

Between kirjoitti...

Toivotaan, että jos sade tuleekin, niin hellästi pioneja kohteleva sade. Onnea ja runsaasti ihania vierailijoita avoimiisi.

Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti...

Teillä on sielä niin ihanan näköistä ja tosi kiva esittelyteksti tuolla Avoimien pihojen-sivulla. Toivotaan, että pionit ovat vielä voimissaan sunnuntaina <3 Sateenvarjot voisivat vähän auttaa kestämään sadetta.

Kirsti Kaija kirjoitti...

Toivotaan kuitenkin, ettei sade kurittanut pioneita.
Onneksi teillä on paljon muutakin nähtävää.
Ihanaa avoimien puutarhojen päivää.

Villin pihan Sanna kirjoitti...

Kiitos kaikille! Täällä on satanut kaatamalla ja rajusti. En ole uskaltanut mennä katsomaan, mitä pioneille on tapahtunut. Pioneita on niin laajalla alueella ja paljon, että sateenvarjoja tarvittaisiin kymmeniä. Toki sekin kävi mielessäni :)

Sirkku kirjoitti...

Täällä Kouvolan seudulla tuli tosiaan vettä hetken aikaa ihan kaatamalla! Toivotaan, että pionisi kestivät tuon rankkasateen! Mukavaa puutarhapäivää sunnuntaille!!